2008.06.29

Sådär ja... Nu börjar det likna något. Nedräkningen till Allsvenskan kan börja. Em är över idag. Jag har inte orkat skriva på ett tag, dessutom har jag varit ute och flängt runt i landet. Tyvärr blev det ingen MFF-resa för min del, vilket var synd. Jag vet inte vad som händer. Med en helt skruvad uppställning lyckas vi vända 0-2 till seger 3-2. Svenska cupen är som tidigare sagt från flera håll inte den hetaste tillställningen men det är aldrig fel med en vinst, och det är aldrig fel att vinna mot MFF. Deras övertramp på Söderstadion skall aldrig glömmas.

Mitt intresse för EM har varit väldigt svalt. Nu hoppas jag iallafall på att Tyskarna vinner finalen mot Spanien. Varför? Jag vet inte. Jag längtar fortfarande bara till nästa hemmamatch mot Peking. I och med detta uppehåll har mitt humör bara blivit sämre för varje dag. Visst har annat spelat sin roll också, men nu är abstinensen svår. Bara en vecka kvar...

West Coast Riot var riktigt kul. Bäst i denna ordning enligt mig
1. NOFX - Som tillhör det bästa livebandet nånsin. Deras skämt och allt hånande mot publiken är så roande.
2. Bad Religion - Vilken låtlista dom brände av. Massor av gammalt material. Nostalgi på högvarv.
3. Moderat Likvidation - Dom är råa, dom är bra och de behövdes för att bryta av mot allt annat

Och såklart var det kul att träffa allt folk man inte direkt träffar dagligen.

Nä, det här håller inte. Är det någon som kan tipsa om saker som kan få livet att bli något bättre?

2008.06.17 Men vafan

Som sagt, jag kommer att skriva mer personligt nu, det gör kanske inte någon större skillnad för despartion, glädje, hat och allt som ingår i livet ingår i livet runt Hammarby. Med den här skiten och musiken lämnar jag ut delar av mig. Trots att jag inte vill ta plats samt avskyr uppmärksamhet finns det nog någon liten exhibitionist i mig. Det är väl knappast konstigt då hela mitt liv är en paradox... det enda som håller mig samman är Hammarby. Det kommer aldrig vara någon annan, det kommer ALLTID vara Hammarby.

Jag är ju verkligen helt jävla förvirrad. Här ska man vara nån form av påhittig... 121 77, trodde inte det postnummret fanns men vad är det jag hittar när jag sökte på Söderstadion... jo 121 77 såklart. Men egentligen blir det ju bara bättre.

Finns det någon i GBG-området som ska åka bil till Malmö borta? Skicka ett mail då, blogg77@ hotmail.com

Jag må vara något efter, jag må vara dum i huvudet, men jag började titta på Departed och fann den inte det minsta roande. Finns det någon som håller med? När vi ändå är i Boston kan jag tipsa om både boken och filmen Gone baby Gone. Alla böcker av Dennis Lehane är pärla. Och på tal om böcker "läste" jag Lapidus nya Fucka aldrig upp. Uppföljaren på Snabba cash. Jag tyckte den var bra, den är skriven väldigt speciellt och man får aldrig någon riktig uppfattning om hur mycket sanning det faktiskt är i den. Jag antar att allt inte är påhittat.

Fan, jag saknar Hammarby. Tänk er när man mår som sämst...och Bajen går och förlorar mot typ TFF, kan man annat än skratta då? Ja, man kan må ännu sämre och då är det skönt att det finns något förutom demonerna i huvudet som jävlas. Något konkret... typ att  Erkan missar ett friläge i sista minuten.

2008.06.13 Allt möjligt skräp

West Coast Riot 26 Juni
Nu är det klart för min del, jag ska ner på West Coast Riot i Göteborg. den 26:e juni. Det kommer bli rätt nostalgiskt att se vissa band man rådiggade för typ 10 år sen. De band jag garanterat kommer att se är: NOFX, Bad Religion, DLK och Moderat Likvidation. De band jag kan tänka mig att se ett tag är: No fun at all och Millencolin - som var mitt favoritband så det sjöng om'ett förr i tiden. Jag lyssnade på deras nya skiva i natt och den var rätt så hygglig faktiskt.

Ett band som verkligen sopat bort all charm är Randy. Undrar om dom tänkte att dom skulle låta såhär på den tiden dom hette Heffa Klump. Haha. Jaja, det kommer kännas skumt att åka buss utan ett gäng jävla galna idioter som spyr, spiller öl och är allmänt dräggiga. Nu får man väl sitta bland massa illaluktande pensionärer. 

Är det någon Bajare som ska ner dit kan ni ju alltid hojta till här. Så tar vi över Göteborg så som vi brukar haha.

Sthlm-Södra.com
Ja vad har egentligen hänt med sthlm-sodra.com. Konspirationsteorier. SSB har flytt norröver för att bli en freedomfighter. Näe, men det sägs att det har brunnit på deras webbhotell. Mina besökare här har minskat rätt rejält sedan sidan la ner. Jaja, det är fortfarande ett gäng som läser så jag kan lika gärna fortsätta skriva.

Kommande skiva
Det blev ju en del turer runt det hela. Nu ser det ut att kunna bli riktigt bra. Det blir en blandning av elektro och irländskt, det rimmar illa men det låter bra faktiskt av det jag hört än. Sen har jag modell klar för omslaget som kommer bli snyggt, det kan liksom inte misslyckas. Sen har jag pratat med killen som hjälpte mig med Skit i stan-skivan. Förhoppningsvis ska vi börja spela in efter sommaren. Med tanke på att båda mår dåligt så har det inte blivit något nytt där. Det var därför jag och min bror fann varandra i varandras olika musikskapanden.

Ha det bra, jag tänker inte ägna så mycket tid åt att skriva om Fotbolls-Em här. Då det går att läsa i alla möjliga medier och skriver jag något kanske det visar sig att jag blivit indoktrinerad av Aftonbladet...och alla andra. Förresten, för alla som inte vet... Zlatan är med i landslaget.

2008.06.11 Ishouokku

Att vara jätteful och ha en jättestor pung borde nästan vara olagligt, iallafall om man vill visa upp sig på Internet och dessutom råka vara lite "känd" Sen att han trycker upp en buttplug i baken på sig själv är en helt annan sak. Just nu känner jag extrastor sorg för att vi inte kommer att få åka upp till Leksand när hockeynbörjar. Det hade varit så kul. Till och med 5:ans text-tv har skrivit om den roliga nyheten. Varför står den på sportsidorna för, det borde vara på nöje.

Fotbolls-Em, jag tycker inte det är kul. Ändå ser jag varje match. Det kanske är för jag gillar fotboll men nu får Allsvenskan ta och börja igen. Hammarby är överordnat allt!

2008.06.03 Nytt på bloggen

Jag har lagt till en ny kategori nu som jag valt att kalla "Det destruktiva livet". Det är alltså mitt liv. Jag har trots allt valt att börja skriva ner andra tankar än bara om Hammarby och allt runt om kring det. Det kommer förmodligen bli mer skrivet i den här kategorin nu när det är uppehåll. Dessutom får jag chans att skriva oftare. Så nu framöver kommer jag att kalla mig Bloggare slash Artist. Men ni... att vara anställd som bloggare, är inte det bland det mest vidriga som finns?

12.40 idag ringde det en telefonförsäljerska från E.ON, är inte det för övrigt en dif-sponsor? Med mitt fördelaktiganamn i El-branschen så tycker jag det är rätt kul när dom ringer från just elbolag. Sen har jag som hobby att driva med dom. Mitt längsta samtal med en tjej pågick i runt 16 minuter. Men idag blev processen kort.

Om ni vill bli av med telefonförsäljare utan att behöva koppla in er på Nix (eller vad det heter) är mitt råd att spela psykopat (för vissa är det bara att vara sitt normala jag, tänker på Casca framförallt). Hon började iallafall räkna ut vad jag skulle spara. Jag lät henne göra det och när hon var klar så sa jag att jag tackar nej till alla försäljare av ren princip. Vilket jag gör. Men däremot sa jag, hade ni erbjudit el producerad av polsk kolkraft hade jag inte tvekat.
-Oookej?
Näe för det är mycket bättre
-Oookej?
Ja jag ska inte dra hela min livshistoria men jag mår inte särskilt bra och är rätt apatisk
så med kolkraft skulle jorden gå under snabbare
-Oookej, men... då får jag önska dig en bra dag

Jag var ju faktiskt bara uppriktig. För 100 kr i kvartalet kan jag faktiskt betala den extrasumma bara för dessa roliga samtal. It's electric...som Robyn sjunger.

2008.06.02

Fan, det är uppehåll i allsvenskan. Vad passar då bättre än att lägga intrument och musikpenna på ett par schysta hyllor, bli lite sviniga, mensgrisiga, mansgrisiga och ge er invigda OCH oinvigda en lektion i hur det kunde se ut i det enormt mysiga punkfanzinet Sika Äpärä som är skrivit av två finnar från E-tuna... låt oss kalla dom Jallo och Juha. Som sagt, har man smak för rå och aningen sjukligt glad humor så blunda inte nu. Efter att ha spenderat ett par timmar på dass.... sammanlagt, läsandes ett par schysta fanzines så ville inte jag vara bättre. Här är mina bidrag till Sika-Humor Anno 90-tal. Man behöver varken förstå eller ha nån aning om skiten, men det man bör göra är att skratta ibland annars har man svårt att vara riktigt riktigt medveten.

-tänk på att om någon ska sno något, ge fan i att säga till eller uppge källa, gör ni det finns det ju en chans att jag ska bli glad som i max tvenne timmar har suttit och hittat på och skrattat åt mina egna påhitt-

Fruntimmer
Frågade ett fruntimmer om råd.
Gjorde tvärtemot vad hon sa

Supa 1
Hade inte varit på bolaget.
Hällde i mig gammalt surt vin

Supa 2
Hade inte varit på bolaget
Drack 10 liter vatten, tillsammans med två paket jäst

Grannen
Grannen rånade en bank och blev rik
Själv rånade jag ett fyllo.. blev full

Grannen 2
Grannen placerade pengar i olika bolag
Själv spenderade jag pengar på bolaget...blev full

TV
Köpte tv...
skiten fungerade inte... samma bimbos på alla kanaler

Sport
Dom sprang som dårar på planen
Jag blev törstig.. kärringen fick hämta nya öl hela tiden

Kött
Trodde köttsaften var vin
...jävla intressant årgång

TV 2
kommunistkanal!

TV3
judekanal

Sparken
Ringde jobbet med fejkhosta och inspelade gag-ljud från gag-factory 77
Blev påkommen av chefen på McDonalds med en bigsizebaconköttburgare i käften
...söp som ett as den kvällen

Domar
Det finns inga råpunkare från dalarna...
Raggar-Domar...schyst V8:a

Domar 2
Trodde det var punk bara gitarrerna var distade
...röjde till Black Ingvars i Rättviksparken

Kor
Synd om korna som får stå ute och frysa...
... dom värmer upp innan dom ska bli flådda och in i frysrummen

Kor 2
Pappa... titta kossan
tyst..mamma pratar i telefon

Drake
Hört om Storsjöodjuret?
Näe...hört om ett hundratal drakar på östermalm?

Två smaker
Ehm, en våffla med Sudan och Kosovo-smak är du snäll

Plommon
Hängde ut kuken i biltvätten
Inte ens den skabbigaste crustbruden ville snaska efteråt

Medveten
Du älskling..korsordet, äter inte kött på 9 bokstäver
Beglert?

Allt ordnar sig
Blev avskedad och sen utkastad av kärringfan
Söp ner mig...gratis boende i 6 timmar

Allt ordnar sig 2
Inga pengar, ingen mat, inget boende
Polskt fultjack...6 ft. under

Smart
Grabben fick alltid se men inte röra...
blev gay...fick ta på tuttar varje dag

Limmisar
Ställ er på rad så ska jag välja ut den snyggaste
...väckarklockan ringde

Dator 1
Jag knackar på så vänder dom sig om
Ge fan i min skärm

Dator 2
Det har blivit dyrt med porr, eller hur?
Förjävligt 6995 spänn på Siba!

Proletären
Sjukt att kommunisterna tvingar 80-åringar att jobba

Hade fel
Du, jag knullade en schyst 20-åring igår...
Såg på löpet senare att Lena PH är 42 bast... + otrogen klottrade jag dit

Natur
Söp ner mig, knullade och åkte hem bakis som fan
Ringde Arne Weise och frågade om olika svampsorter

Fisk
Skulle slicka en crustbrud
Bengt Öste måste varit där innan

Kärlek
Å den där bonden var ju trevlig
... ja men hans sugga var var ett svin (ala gbg)

Private
Jävligt privat... fick dela med flera tusen andra
...sidorna ihopklistrade

70-talspervo
Hora...jag betalade för en brud utan hår under armarna

Grinig
Full och sur som John Holmes vs. crustfitta

Könsrock
Hittade ett bra rim till kuk
Spermapåminbuk

Fel
Trodde Onkel var nån trevlig norsk herre
Skakade hand...fick alla sjukdomar

image55

2008.06.01 Landskamp

Landskamp idag Sverige - Ukraina 0-1, jag tycker synd om vissa spelare. En sak bör vara given - bort med Ljungberg. Sebastian Larsson är bra mycket bättre samt har en framtid. Jag kan inte påstå att jag är ett sånt där stort fan av Sverige men det har ett par förklaringar. Först ska jag påpeka att jag givetvis vill att det ska gå bra för dom för vissa spelare visar verkligen glöd medan andra kommer in då och då och ska glassa.

Målet då, borde Rami ha tagit den bollen? Det ser ut så men han är på väg åt andra hållet och lyckas inte göra en "Svenne Berka" och vända i luften.

DET SOM STÖR MIG JÄVLIGT MYCKET ÄR MEDIA... hur Sverige hypas och ÄR bäst bäst bäst och Zlatan och Henke och ZLAAAATAN slår en frispark i muren, oftast beskrivs såna frisparkar som dåliga, men när ZLAAATAN slår den i muren är det en frispark med bra drag. Bosse Pettersson säger såhär precis när matchen ska börja

"att ukraina har hungriga spelare som vill visa sin förbundskapten
vad dom går för är en fördel för Sverige"

Bosse Pettersson, TV3

Andra anledningar till att jag inte gillar landskamperna är att läktarkulturen påminner om något jävla FärjestadLeksandskit... ansiktsmålningar, Vi är svenska fans alltihopa... Det är säkert kul att åka ner till EM och festa men dom här matcherna, vad fan är det för skit. Det är inte viktigt att vi vinner nu, men man ska alltid vara besviken med en förlust. Kommentatorerna på TV3 är så jävla inkonsekventa så det står härliga till .

image54
Ukrainas tränare michailichenko som var en jävligt bra spelare i Sovjet.JAG SAKNAR HAMMARBY!!!