2009.04.03 morgondagens storm

Morgondagens storm, det låter ungefär som en låt med valfritt RAC/WP-band. Så om jag skriver Crying children of war så låter det ungefär som vilket jappe-hardcoreband som helst. Och skriver jag en text som går såhär "lalala och sommaren är skön" så kan man tro att jag lyssnat på Per Gessle en hel del. Om jag beskriver min smärta i kroppen kan man kalla mig för ajajaj-mannen från "En liten film om döden" Men just nu väljer jag att konstatera att Broder Daniels bakgrundskörer passar bättre...."aaaaaahhahhhh" så slipper jag ödsla kraft på att jämra mig själv.

Fan svamlar jag om?

Jag skulle ju skriva något vettigt om morgondagens resa till Borås men jag kom av mig helt efter att ha kört in bilen i garaget. Där mötte jag den största spindel jag nånsin sett, den var gigantisk. Jag skrek som en flicka och pappa slog ihjäl den. Pratade med min bror förut angående mina psykiska mardrömar. Då sa jag att jag hellre skulle drömma om 1000 spindlar men jag har ångrat mig.

DD> Bara så du vet, om min dröm blir sann så kommer vi att få springa till Södertälje imorron för att hinna med boråsbussarna, samt att du kommer spruta ner mig med ketchup totalt. Ge fan i det!

Nu är iallafall allting fixat inför morgondagen, jag har med andra ord varit på bolaget.

STORM!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback