2009.04.14 Musik

Fy fan vilken mardrömsdag. Jag vet inte riktigt var jag har befunnit mig. Nånstans mellan ren jävla ilska och total apati. Och inte nog med det, Aik gick och vann också mot ett totalt håglöst Kalmar. Tur att jag har så mycket projekt att jobba med. Inte för att nånting ger mig stålar, det är ändå skönt att göra något man tycker om och att arbeta med människor som det fungerar bra ihop med.

Nyheter om skivan
Ja, det har dragit ut en del på tiden och jag är jävligt glad över alla fina ord jag fått angående förra skivan. Nu är det som så att om 3-4 veckor ska jag lägga sången. Förbered er på att den här skivan kommer att bli annorlunda. Det blir elektronisk musik men med busiga texter och den största kontrasten skapas av min sång till en musikstil jag aldrig varken lyssnat eller lallat med på. Jag tror jag kommer bli nöjd iallafall.

Övriga projekt
Jag ska släppa en skiva med indonesiska
Zudas Krust, det blir en split tillsammans med Psychotic Sufferance från Malaysia. Så nu ska jag sätta igång och göra omslag till den skivan. Men jag har en idé om att lägga in två band till på den, ett franskt Filthy Charity samt ett svenskt jag inte bestämt riktigt än. För att försöka få med fler att splitta kostnaderna. Och JA, jag vet att det här är rätt extrem musik så det är inte lag på att gå in på länkarna för att lyssna på banden. Men om man har en fallenhet för råpunk/grind så vassego. Och är det så väl att någon som läser det här kan vara intresserad av att sponsra så tveka inte att säga till.

Sen jobbar jag ju på att sätta ihop en Sverige/Norden-turné åt Tjeckiska Pipes and Pints. Jag inväntar några svar. Men om dom inte är här och spelar i början av oktober ska jag fan äta upp min hatt. Nu behöver jag främst Oslo och Malmö-kontakter.

Ikväll ska jag på Cirkus på Tillsammans med Caj Carlsson. Med bl.a Caj, Sundström, Johansson och massor av andra artister, det ska bli as-kalas :D


Helt underbart omslag av Joakim Lindengren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback