2009.04.15 Sådär ja

Jävligt svårt det här, jag får liksom skriva för mitt eget intresse eftersom det känns som att Hammarby och mina musikprojekt (som inte handlar om 77) ligger väldigt långt ifrån varandra. Jag tror att båda grupperingarna läser här dock, det bästa vore ju om alla kunde ha samma (utsökta) smak som jag har.  Här kommer lite skitsnack om både musiken och fotbollen

* Det börjar arta sig med alla musikprojekt. När det gäller turnén för Pipes and Pints som jag försöker styra ihop till hösten är det ett datum (+ support-band) som är klart. Jag återkommer när allt är spikat. Vad det gäller skivan jag ska släppa blir det 3 band på den. Zudas Krust, Psychotic Sufferance och svenska Irritation. Omslaget är så gott som klart, fast jag kommer få göra om det nu när Irritation ska vara med, irriterande.

* Jag såg på DIF-Gefle idag (på tv) och DIF var riktigt dåliga. 0-0, skönt att dom inte vann. Förmodligen gör DIF och Bajen sällskap ner till Superettan. Men av djurgårdsspelet bådar det gott för oss inför måndagens jävla ångestderby. Dock var ju inte vi särskilt bra mot Gefle heller. I Göteborg blir det iallafall många mål. Ena dagen kan ett lag vinna med 6-0 för att nästa gång torska med 1-4. Men jag skiter i Göteborg, jag har mest bara ångest inför måndag trots att vi har match imorron borta mot HeIF. Den här säsongen är skit, det enda som spelar roll är derbyvinster. BP leder efter 3 omgångar och kan lika gärna ta hem guldet, bara inte Aik eller Dif gör det.

* Sådär ja...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback