2009.08.10 Roligt

Tack för den goda respons jag från smakproven från nya skivan, jag tror det blir höstens stora partyskiva. Från början var jag tveksam men det blev ju faktiskt ett bra resultat. Och det är väl det viktigaste, eller det viktigaste är att den som köper skivan kommer att vara nöjd.

1-0 mot dif igår, det var en jävligt dålig match, men jag kan tänka mig att nerverna var på topp hos alla 22 spelare på plan, sen att göteborgaren/djurgårdaren (identiteten?) gör mål åt oss är ju jättekul. Men det hade fan varit bättre om vi vunnit med 2-0. Men jaja... en vinst är en vinst, men en vinst mot dif i detta läge gör det hela ännu roligare och ännu större...

... men tyvärr kunde inte jag fira då jordens panikångestgråtattack bröt ut strax efter. Och OM den ickehändelse som inte bröt ut skulle ha brutit ut kunde jag gå i fronten som slagpåse för jag manglade på mig själv ett 20 tal smockor, en som fick mig att gå i backen. Så den stora holmgången som bröt ut i under 30 minuter skedde i ett radhus i en söderort. DET är dynamiskt, skön svenssonmiljö och ett aggrovevande. Men vad gör man inte för konsten...?

Heja Hammarby!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback