2009.02.21 En hel del

Hockey Hockey Hockey

Först... igår kom dryga 4000 till hovet för att se en division 4 match. Det är magiskt. Jag önskar att jag kunde varit där men jag var på andra uppdrag som var mycket bra också. Bajen vann med 7-1 i sista matchen för säsongen. Hm, angående festen den 7:e mars på vår 112:e födelsedag vet jag inte hur mycket info som har spridits. Jag har inte sett något på några hemsidor. Hoppas att det kommer upp snarast, om det inte blir något vet jag inte hur jag ska göra. Visst kommer jag och spelar men jag hoppas dom ser till så det inte blir fiasko. Forza Bajen.

Mer om hockeyn... jag fick en länk som var väldigt intressant. Här står mycket intressanta och läsvärda prylar angående Bajen Fans Hockey. Klicka precis
HÄR

Och mer hockeyrelaterat... den utlovade intervjun med vår  # 13 Tony Cascarino är besvarad nu och kommer snart upp här, då jag inte har stadigt internet än har jag inte ens hunnit läsa den, men jag antar att den är intressant.

Musik

Goatspell på Tradera... vad ska man säga? Ibland funkar det jättebra, men ibland får man vänta månader, tror nästan det är ett halvår. Synd, jag litar inte på honom.

Schizo Distro har nu fått in:
Mob 47 - Dom ljuger igen 7" 40kr
Kvoteringen - Dödens handslag 7" 40 kr

Jag gillar inte priser över 30 men ibland måste jag sätta lite högre priser för att gå runt. Jag säljer alldeles för billigt när jag har försäljning på spelningar. Jag får INTE vara för snäll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback