2009.07.01 Gått för långt

I söndags när jag skulle ta bussen in till Gullmars för gångtransport vidare till Söderstadion när Bajen spöade BP, då gick det fan för långt med allting. Jag kom till busshållplatsen, men innan bussen kom vände jag och gick hem. JAG KLARADE INTE ENS AV ATT GÅ PÅ BAJENMATCH... förstår ni då att det inte är bra och inte känns bra.

Ser fram som fan emot lördag, match mot TFF och Party in the park men jag är rädd, tänk om det inte går då heller... Jag klarar inte av att utsätta mig för det när det är så här. Att vara bland människor, inte ens bland människor jag känner och mer eller mindre älskar. Jag älskar hela Bajen och vår kultur. Men jag är sjuk, jag vill inte vara med längre. Fruktan för vad som kan hända (det kommer förmodligen inte hända ett skit) är så stor. Men vad kan hända? Det är en lätt fråga men det finns inget lätt eller rätt svar.

Under alla dessa år har Bajen egentligen varit det enda jag kunnat vara med på. Ibland känns det som om jag försummar mina vänner. Under tiden jag krökade varje dag och isolerade mig försummade jag många. Alla ni som försökte, jag försökte också, men det gick inte. Jag önskar att jag kunde träffa er, att ni kunde komma hit. Nu krökar jag inte, förutom vid vissa tillf'ällen, men  aldrig själv bara sådär, men isolerad är jag. Jag trivs med att vara själv, så länge jag kan välja det själv, det kan jag än så länge. Men ni ska veta att ingen är bortglömd.

Så, jag ville bara öppna mig och öppet klargöra det här.
HAMMARBY!

//77

Kommentarer
Postat av: Tony Cascarino

Hoppasdu mår bättre snart. Ses på lör.

2009-07-02 @ 16:09:02
Postat av: DD

men.. lille vän.. fan det där låter inte bra. Men idag såg du pigg och glad ut i alla fall :) det enda som hände var att vi tappade bort varandra hehe, men jag hoppas du klarade dig bra sen!

Fan vad skönt det var med en seger

Postat av: Jayson

Efter regn kommer solsken.....ALLTID!!

2009-07-23 @ 11:39:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback