2009.06.26 Varmt

Jag har total idétorka. Har som sagt mått dåligt ett tag nu men jag hoppas att jag är på väg ur den värsta svackan. Det är fan bara en vecka kvar till vi möter TFF hemma och det är Party i Kanylparken. Det ska bli kul. Såvida det inte blir samma anti-klimax som sist.

2 av 4 låtar är nu klara att lägga på sång på. Även om det inte riktigt är min sorts musik tror jag att dom kan  bli bra ändå. Vad sägs om lite dubstep med en tung poetisk text påklistrad. Lagom mycket effekter osv. Inte för mycket, lagom är lagom!
Var i Hökarängens Centrum för nån dag sen, där hängde en Hammarbyflagga på en av balkongerna samt att en låt jag tror skulle kunna varit med Zulu som handlade om Bajen stod på repeat från den lägenheten. Gröna linjen söderut, vita linan rakt upp i himelriket.

Nu ska det korkas upp... Skål för Bajen, som krossade Sirus härom dagen.
Det är sommar nu!

2009.06.16

Traderaauktionen fick ett bud vilket innebär 300 kr till Bajen Fans. Det kommer fixas under veckan. Mår fortfarande rätt pissigt, vettefan om det är abstinens, det visar väl sig när fotbollen drar igång igen. Har haft dålig koll på vad som hänt/inte hänt de senaste veckorna. Så kan det gå när man inte är fullt frisk. Serotonin liksom...

Håller dock på så mycket jag kan att fortsätta att styra upp turnén med tjeckiska Pipes and Pints, samt skriva en jävla massa. Nu måste jag även ta ett par dagar här i veckan att styra upp det sista inför att ordningställa allt så att jag kan lägga på sången och få ut ännu en 77-skiva. Det ska bli jävligt intressant att höra vad den får för respons med tanke på skillnaden mot första skivan. Kommer snart att lägga upp ett smakprov (dock utan sång) på min Myspace.

Jaja, vi hörs!
//77

2009.06.05

Just nu känner jag mig låg som fan. Är helt insnöad på mina projekt och har inte tid för annat. Bra att det är uppehåll just nu. Skönt att göra det jag gör och slippa allt annat tjafs. Jag kan berätta att nästa 77-skiva börjar närma sig mer och mer. Och jag vill åter tala om att musiken kommer vara annorlunda... det blir faktiskt sån musik som jag inte kallar musik, det är datagjort och allt från techno till dubstep... men åhhh, tänker vissa... men jag lovar att det kommer bli bra. Texterna kommer vara som förr och jag kommer att sjunga, och kanske vara ännu mer arg.

Gullmars torg

"här finns människor som inte finns någon annanstans
det är sånadär som man inte ens trodde fanns
bli inte förvånad om du träffar nån som är helt obstinat
för här serveras knappast nån sil på ett silverfat

men sjutvåor florerar på det vackraste av alla torg
här finns glädje och misär här finns leenden och sorg"

2009.06.01 Sjuttisju T-shirt

Just nu finns en st. Large 77 t-shirt på Tradera. Vinsten kommer att gå
till
Bajen Fans som är i behov av pengar. Därför kommer utropspriset
att ligga på 300 kr. Höj gärna, nu försöker vi får ordning på Nordens
genomtiderna bästa supportergrupp.

auktionen finns här


Det är VI som är Hammarby!

Sprid gärna länken!

Traderaauktion