2008.03.28 blogg

Ja som rubriken skvallrar om känns det här inlägget som om det kommer att bli en blogg, ett inlägg med mina tankar osv. För det är väl så en blogg ska vara? Jag vet inte, jag hatar fenomenet och tycker det borde finnas någon kontroll för att få "blogga" Vem fan bryr sig om någon har fikat, eller om någon köpt det senaste från...något trendigt märke? Tyvärr verkar det vara alldeles för många som bryr sig.

Själv har jag lagt upp (vad jag tycker) några klipp med dålig musik men med budskap. Nyliberalism, håller jag på att bli politisk och ska Netzine 77 bli ett politiskt forum? Nej! Men jag tycker allt är intressant. Snart kommer jag lägga upp en video med namn Globalisation is good. Sen ska en från vänstern få kommentera den och sen blir det en replik från annat håll. Det här gör jag för mitt intresse av samhället. Inte för att jag blivit vriden åt något håll.

Räkningarna är betalda, jag har precis 3000 kr kvar efter det. Jävligt kul. Mitt högkostnadskort på Apoteket går ut 1 april men jag räknar med att få ett nytt snart igen.

Jag håller på att promota Pipes & Pints från Tjeckien, detta band hittar ni här [
Pipes & Pints] och en recension jag skrivit hittar ni här [recension]. Jag håller på att leta efter ställen dom kan spela på i Sverige. Det vore kanon om det kunde bli en spelning tillsammans med Körsbärsfettera t.ex

Ikväll spelar Sverige borta mot Portugal. Jag har inget jättestort intresse för landslaget. Men nu har jag tippat att sverige ska vinna med 3-2, vem som ska göra målen vet jag inte. Men det stod i 70 x fläsket och jag drog in en 10:a. Som sagt är intresset svagt, jag längtar med skräck till Allsvenskan. Vad fan är det för lag vi har i år, det ser så tunnt ut. Jag vidhåller vid det jag sagt nångång tidigare, det är inte omöjligt att de 4:a stockholmslagen tar de sista platserna.

Ang. piller, tyvärr är det ett måste mot smärtan, men det är väldigt väldigt sällan jag använder dom i annat syfte.

c48: Om du läser det här. Hur menar du med dålig kvalle på 77-videon? Jag gjorde den i moviemaker och de rörliga bilderna är filmade med mobilkamera samt digitalkamera, som inte håller toppenstandard. Tänkte bara om det var något särskilt fel. Har du kunskap kan du gärna få pyssla ihop en video till en annan låt?

eller någon annan... någon som vill göra en video till någon av mina låtar?

Förresten, jag har varken fikat eller köpt något trendigt idag. Däremot betalat CSN. Fan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback