2009.03.24 Destruktiv

Lillfimpen: Fast det finaste är nog ändå Johanneshov, där betong och grönområden blandas i ett. Men Polen är fantastiskt


* Telia, telia, telia... Jag gjorde min första order i början av augusti, jag har inte fått internet än. Men jag har fått massor av löften. Senaste budet är att jag ska få min jävla uppkoppling 31 mars. Men jag litar inte alls på dom. Jag kommer brista ut i aggresivitet om det inte blir så. Så byt ALDRIG till Telia. Iofs tror jag att alla jävla operatörer är samma skit. Men akta er framförallt för telefonförsäljare.

* Vårdcentralen Sala Norra... om jag inte får någon hjälp snart kommer jag släppa ut den sataniska kraften inom mig. Att det ALLTID strular där. Fel på fel på fel.

* Jag bävar inför hemresan från Borås. Javisst, jag ska till Borås. Det var inte igår man var på bortamatch. Alla som har låtit bli att gå ska ha en stor eloge medan de som har gått på bortamatcher förtjänar hängning, ni är lika lite värda som en simpel djurgårdare. Men hemresan, att sitta i en buss flera timmar med värk och inte kunna ta värkmedicin. Fy fan.

Kommentarer
Postat av: stalin

att allt går åt pipan är den svenska kommunismens fel... om vi blir av med kommunismen, så ska du se att sjukvården fungerar igen....

Telia? före detta statligt socialdemokratiskt monopol... detta förklarar väl allt...

2009-03-25 @ 18:12:40
Postat av: DD

Kan du inte ta med dig piller? Annars kan väl jag sitta och trösta dig hela vägen hem :)

Postat av: franco

ge fan i piller....

2009-03-25 @ 23:35:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback