2009.05.06 Dvärgporr typ

Jag förstår inte varför man inte spelar på marken, eller, jo det förstår jag. Dom kan ju inte spela på marken. En passning går utanför banan, nästa går på en motståndare. Ja så dåliga är dom. Så kommer den desperata tjongsparken som fyrtornen i Kalmar tar lätt som en plätt.

Mikkel, spelar aldrig framåt. Han spelar ju mer i sidled än Daniel Andersson bara det att vår Mikkel måste stanna upp hela tiden, det är ju inget tempo. Chanko då, bjuder bort varenda boll. I 90 minuter behöves det folk som krossar, vi kan inte ha våra jävla veka dvärgar springandes runt bland spelare som i Kalmar. Det är dvärgtragikomik på högsta nivå. Värva någon som är över 1.50 så blir det nog bra.

Ursäkta men... Var det nån tonårstjejernasdag på Söderstadion ikväll i klacken? Eller är det Lasse Anrell som mutat tjejerna att stå där, han tror ju att grabbarna håller sig lugnare då. Inget ont om tjejer men när man kommer in i klacken så ska det vara för lidelse, man ska må dåligt osv... Dom förstår sig inte på sånt. Vissa,. säkert många tjejer förstår, men dom där som bara sitter och väntar på Bajenkuk. Blijak som serberna säger.

Jag är så jävla arg nu, men jag orkar inte göra något åt det!

Dagens höjdpunkt var nog att supporterpolisen grep den lugnaste och snällaste som nånsin gått på Söderstadion, för att han slog en sjua. Kunde det inte räckt med böter? Näee, han fick inte se matchen. FAN vad pinsamt gjort. Det borde fan JO-anmälas.

Det är som på det goda 90-talet. Snart kommer man kunna gå in på arenan genom betala direkt i kassan där, som det var förr, en 50-lapp liksom. Fan dom sköna kurvorma på Östa och Västra borde komma tillbaka.

JAG SKÄMDE UT MIG... Vid gullmars i busskön kom en om var så lik Micke Hellström så jag sa "Micke, dags att snöra på dig dojorna igen va?".... Så säger han, jag är inte Micke, bara lik... VADÅ bara lik, det var fan en kopia.

Snart kommer en intervju med det skånska råpunkbandet Project Hopeless, mycket om deras turne på Irland, det är en intressant intervju, många intressanta svar som kanske kan öppna lite för en diskussion. Vi får se. Kommer även att slänga in lite recension snart också.

Kommentarer
Postat av: Danken

Riktigt jävla risig match igår!!! PINSAMT är bara en liten del av det jag känner... men trots din ilska såg du ganska och lugn och harmonisk ut idag i Haninge Centrum när jag såg dig där.

Postat av: Tony Cascarino

Hahaha jag har också träffade den där snubben som är skitlik Hella. Jag sa typ samma sak så han är nog van.

2009-05-07 @ 23:40:03
Postat av: DD

Jag håller med dig på alla punkter. Fan att man inte är grabb, jag vill inte bli misstagen för att vara en av fjortisarna i klacken. Jag vill vara en stor stark karl med ölmage och världens starkaste röst. Jag får ta igen det i nästa liv ;)

Räknar med en del banderoller mot det usla spelet i Örebro, och lova mig att ni slänger in bengaler och smällare och stormar planen om vi inte vinner. Någon gång måste folk börja visa missnöje.

2009-05-07 @ 23:45:51
URL: http://ddlifestyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback