2009.05.10 Örebro borta

Såg MFF-Dif på tv och jublade så klart när Wilton gjorde 2-1. Det är alltid kul när Dif förlorar, även om jag nu inte gillar MFF särskilt mycket. Wilton som skulle gått till Aik, valde ännu mer stålar och horade över till Malmö. Det är inte så stor skillnad på spelet när det gäller Dif och Bajen. Det finns ingen effektivitet och inga riktlinjer.

Men imorron, Örebro borta = kaos? Näe, det som hänt förr ska inte hända igen. Fast jag ska skriva en liten story om vad som hände för ungefär 8-9 år sen. Jag kom till Örebro ensam med ett tidigt tåg. Innan bolaget ens hade öppnat. Det var varmt så jag behövde inte frysa. Jag ska väl också berätta att jag tycker om att åka själv, lite mer frihet för mitt trasiga psyke. Jaja, vid 10 öppnade bolaget och jag köpte mig en kir. Det kan ha varit så att jag inte hade så mycket pengar för jag bestämde mig för att vänta med att öppna den till Bajenbussarna kom.

Ett par timmar innan avspark anländer bussarna och vi tar över staden. Jag hänger utanför sportbarens uteservering. Öppnar min kir med ett glatt humör och tar en klunk. Skruvar på korken och lägger ner flaskan i påsen. Då kommer två poliser fram och säger "Antingen får du böta 400 spänn eller så slänger du den där"! Det fanns inte så mycket annat å göra än att slänga den i soptunnan. Det gick inte riktigt att komma åt den heller då poliserna stod där hela tiden.

Jahapp, tänkte jag medan mitt förakt mot polisen växte till sig ännu mer. Det var då... jag såg en tant i ett hörn som vinkade till mig. Hon hade sett vad som hände med min kir och tyckte att det var bedrövligt. Hennes son hade minsann varit i New york och New Zeeeland etc... och han hade minsann öppnat sportbaren i Örebro. Hon var verkligen världsvan genom sin son. Dessutom var hon lite finare, eller hon trodde det iallafall och att man inte fick dricka sådär som jag gjorde tyckte hon var löjligt så jag fick följa med henne upp till hennes lägenhet. Där tog hon fram en flaska martini, vilket gladde mig. Det går ju inte att vara nykter på match.

Vad som mer hände? Jag är en gentleman...

Vi ses i Örebro!

Kommentarer
Postat av: DD

"Dessutom var hon lite finare, eller hon trodde det iallafall".. Hahaha.

Nejdu, fyfan för snutar och vakter. Men jag fick i alla fall behålla min öl i horås, fast de kanske ser med lite snällare ögon på en kall och härlig bira ;)

Postat av: el comandante

Ny Zuluskiva ute nästa vecka, som en grönvit guiness sköljer den in på offensiv planhalva och sveper bort all ångest. Åtminstone för stunden...

2009-05-11 @ 23:56:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback