2009.05.12 Örebro rapport

Ett gäng tappra bajare hade samlats vid Gullmarsplan för att åka till en av de närmsta bortamatcherna - Örebro.  Det blev bara en buss vilket jag tycker var märkligt. En sån här match när vi inte bojkottar tycker jag att vi skulle kunna ha minst tre bussar, egentligen fler. Visst, det var fler, t.ex hade UB en egen buss.

Resan var som vanligt blandat bra och dåligt. Det sämsta var musiken, då kör jag fan hellre som till Borås med en Rosa Helikopter. Jaja, SB höll i taktpinnen och det blev en hel del sång och skrän. Bussen stannade sen inne i stan och jag tog en öl med en gammal väninna som jag inte träffat på länge, det var kul. Tror vi var på O'learys, det var iallafall ganska tomt där, och dyr öl. Tror dessutom att jag glömde min halsduk där.

Sen började det närma sig, avspark vid 20.00 och efter att ha vinglat runt hela arenan kom jag till insläppet. Det fungerade riktigt bra faktiskt. Inne på läktaren var det jävligt bra drag. De olika falangerna skapade bra stämning och vår Capo höll igång hela tiden. Jävligt bra.

Jag var rätt inställd på en förlust, och så blev det ju också. Men det är inte bara förlusten, det är hur jävla illa vi spelar. Eller vi spelar ju inite alls, inga riktlinjer alls. De som är bra är Emil och sen blänker Castro-Tello till ibland. Jag vet att alla avskyr Nathan, jo han är inte världens bästa men vi måste ju ändå ha honom som är typ 3 meter längre än alla andra. Man ser ju hur lätt alla försvar tar bort Charlie.

AVGÅ FÖR FAN!
Men TG tror jag fortfarande lite på. Vi har ju inga spelare. Det är uselt. Och så går praktarslet MA ut och säger att vi ska tillhöra topp-4. Det är pinsamt. AVGÅ AVGÅ AVGÅ

Har inte så mycket mer att säga. Tänk om laget hade varit lika taggade som oss i klacken. Åtminstone lite taggade, för dom visar fan inget hjärta. Dom sviker oss. AVGÅ...och skaffa spelare som är längre än 1.50. Jävla dvärgar

Plus till brudarna som stod brevid mig i klacken, dom agerade fan som om dom inte var brudar, hennes "hoooora".-vrål till domaren var inte att leka med. Sen var det kul att träffa S igen.

Kommentarer
Postat av: DD

Det såg ut som och hördes som om ni var ganska många på plats ändå. Good work.

Synd på halsduken ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback