2009.05.17 Seger!

"Och så runkar vi när Bajen tar poäng"
Vi som är helt jävla asexuella pga medicin eller om man bara är en vanlig enuck, hur gör man då? Jag firade vinsten genom att städa. 6 jävla kassar skräp och det ser fortfarande ut som ett bombnedlsag. Hmm... Man skulle kunna tro att det bor 10 junkies här typ. Skitsamma.

Andra matchen jag inte var på, båda har vi vunnit. Ska jag stanna framför tv'n istället? Bajen lekte med Malmö och vi vann med 1-0, eller vi kanske inte lekte men vi gjorde mål, ett stilgt mål av Charlie. Bajen ställde upp med en lite ny uppställning. T.ex fick inte Nathan förtrodendet. Utan iställlet fanns Castro-Tello med där i anfallet.

Jag förstår att Fredrik blev förbannad på Simon när dom kom i friläge. En enkel pass skulle resulterat i en jävligt farlig chans. Observera att jag inte skriver mål. För det vet man aldrig. Men vilket jävla HJÄRTA dom visade ikväll. Det var underbat att se hur dom offrade sig. Malmö hade en i insidan av stolpen och en nick i ribban. Men dom kunde inte göra mål, mest på grund att vi offrade oss som fan.

Det känns fortfarande lite tvetydigt. Hur fan kan ekonomin ALLTID vara så dålig? Minns ni 90-talet när vi var minuter från att gå i konkurs. Men så länge spelarna visar hjärta och kämpar så kommer jag vara nöjd,

FORZA BAJEN

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback