2009.05.18 Solnaderby

Ikväll är det ett sånt där märkligt derby när man egentligen bara vill att alla ska bli skadade, båda lagen ska förlora osv. Men eftersom jag avskyr DIF mer än AIK samt att om AIK vinner ligger vi före DIF, så vill jag att AIK ska vinna. Men helst ska båda förlora.

Det viktigaste är att ha DIF efter oss i tabellen. Men AIK får inte ta för många poäng. Jag förstår faktiskt inte hur dom kan vara med där uppe. Även om dom kanske har varit bäst av Stockholmslagen så har dom ändå inte varit bra. De andra parasiterna ska vi inte tala om. Vi vill ha Zoran kvar! Samt Dembo, jävla tvålkopp haha.

Jag ska se kvällens match på tv tillsammans med en inbiten gnagare. Jag får väl hålla honom i handen, jag vet ju hur det är med såna här derbyn, det är äckligt jobbigt. Men jag kan som sagt glädjas en aning med honom om AIK vinner. Vilket jag tror dom gör, det kan nog rasa iväg dessutom.

Hata Gais!

Kommentarer
Postat av: Domi

Får nog säga att jag också håller på AIK där.. om man ska hålla på någon av dem vill säga hehe.

Vad gör snubben hemma i soffan kramandes din hand istället för att stå på läktarn?

Postat av: Sugpyret

Jag är kliniskt retarderad och portad från alla sociala sammanhang, därav den nätta hålla-handen-i-soffan-gosigheten...Puss!

2009-05-18 @ 19:38:40
URL: http://sakrisvinstian.blogspot.com/
Postat av: Domi

Mickes dubbelgångare då med andra ord haha, nej skämt åsido.

Grattis till vinsten och tack för att ni petade ned gårdarna.

2009-05-19 @ 01:00:31
URL: http://ddlifestyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback