2009.05.19 Zoran

Vi vill ha Zoran kvar. Och Dembo.
Nu är ju inte jag gnagare och det är inget jag skäms över. Jag är stolt Bajare. Kanske inte jämt, inte ofta eller nästan aldrig över hur vår förening styrs, men jag är stolt över oss andra, alltså VI Bajare. Men nu var det inte det jag skulle skriva om. Jag skulle skriva om Zoran. Han som innan säsongen gick ut och sa att Bajen inte hade någon verklighetsförankring, som alltid tror att dom är bäst i stan. Men Zoran, vi är iallafall inte SÄMST i stan. Sen tycker jag djurgårns långsiktiga arbeta är så mysigt. Jo men vi har förtroendet från styrelsen, det är inte ett mål att vi ska vinna serien i år. Undrar om det ingår att åka ur. Om jag var djurgårdare nu skulle jag fan ha ägnat hela natten åt att kasta ägg, sten, mjölbaggar och annat på Zorans hus.

Sen är det kul med Dembo, som måste ha ett halvt ton opiater i sig blandat med några sköna haschpsykoser, de mål han släpper in är för jävla lustiga att titta på. Han är ju en tvättäkta klant. Det finns två bra spelare i djurgårn, han CSI på backen, han var även bra i derbyt mot Hammarby, sen måste  jag säga att Mwhila är bra. Men, så länge dom inte gör mål så är dom ofarliga.

Jag verkligen njuter av det här, att ligga före Dif är som att få ligga med f.d Göteborgspolitikern Göran Johansson (se bild) Tänk att han varit på tv när folk ätit framför nyheterna. Han ser faktiskt ut som någon gourmeträtt från Balkan, som en helstekt gris från Serbien, som en...äh, man kan inte hjälpa hur man ser ut, men vissa gör ju något mot det. Jag skulle lika gärna kunna lagt upp en bild på Johan Oremo, det är ingen fager gosse det heller. Eller varför inte äcklet Rajahlakso, men han gjorde ju ändå 5 mål för 100 år sen.


Kommentarer
Postat av: Sugpyret

Alltså, jag mindes inte att Göran Johansson var så där oaptitligt - snudd på kriminellt - monstruöst bedårande. Han är som en ljum efterrätt, slungad med honung, strössel och pojkister.Vi vill ha Dembo kvar!

Postat av: Kim

Vet du vad som hänt med Sb's hemsida?

2009-05-24 @ 15:27:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback