2009.09.20 gbg away

Ja jag kom inte iväg till gbg pga stålar. Jag vet att man kunde få en billig resa, men grejen är den att jag inte ens haft pengar till mat. Så, det är därför man gärna får köpa min nya skiva =)
Vi är verkligen piskade att vinna idag. Dif vann över BP med 4-1 på en förortsarena. Vi ligger på samma poäng som apjävlarna nu, vi MÅSTE vinna. Jag kan fan göra vad som helst för en vinst.

Nu är det en kvarting kvar till matchen, jag är förbannat nervös. KÖR NU BAJEN

gbg borta


2009.09.15 Fotboll...

Dom jag hade bakom mig på läktaren i matchen mot ÖSK stod och pratade konstant om Real Madrid och Barcelona. Jag tycker inte det är helt ok att dra in andra lag. Dom kan man prata om på "uppvärmningen" i Kanylparken.

Om man nu vet var flaggorna alltid böjar vaja och man står bakom dom och gnäller om "ta ner flaggorna", då kanske man inte har gått på några bajenmatcher tidigare, och då får man flytta på sig helt enkelt. Jag skulle aldrig sägta till någon att slita vifta, vafan, det är m tradition.

Det här ämnet är uttjatat, men ställ er på en annan läktare så blir det bättre. Kanske helst på en läktare där det inte är så mycket liv och rörelse

2009.09.10 Hemska

Javisst tycker jag att hösten är vacker, både färgsprakande och det gråa. Men sen kommer vintern. Jag hatar verkligen kyla, och får jävla ont dessutom. Jag drar gärna till rivieran när vintern kommer. Marsielle vore nåt... stavade nog fel, men frankrike iallafall, trots att jag har svårt för fransmän

GOOD COPS
Mm
BAD COPS
Tror inte han hade gjort nåt

2009.09.10 Äntligen

Efter flera år sedan sist så är nu ÄNTLIGEN den nya 77-skivan klar. Det har varit en hel del jobb med den. Skit i stan-skivan var liksom redan klar när den skulle spelas in. Men den här gången hade jag klantat mig och hade inte alla texter klara. Men vi hade ett par roliga timmar när sången smackade in i musiken.

Musiken ja, det här är ingen skiva som ska jämföras med Skit i stan-skivan, då är man helt fel ute. Det är inte heller bara något ihopslaffsat. [
http://www.myspace.com/pornboyproductions] Pornboy har skruvat på ljud, på frekvenser och sådant som vi ljudheterosexuella inte förstår oss på.

Givetvis är skivan som är gjord av mig och min bror tillägnad vår Mamma som lämnade oss i början av November 2008 efter att mer eller mindre kämpat i 15 år. R.I.P Mamma.

Låtarna på nya skivan är 4 till antalet med en speltid på 20 minuter. Som sagt, jämför inte med Skit i stan-skivan.
Låt 1: Jag har använt mig av texten jag gjorde om  till En kungens man/Maria går på vägen. Vi mot allt och alla!
Låt 2: En låt om till Bajen Fans hockey
Låt 3: Bira och braj, sånger och stoj - Reggae och Indie, Electro och Oi! Kanylparken för fan!
Låt 4: Rub-a-dub där jag vräker ut mina känslor

Musikaliskt sträcker det sig från house, techno, dubstep och sån där electro.musik. Ge det en chans, det är inte min kopp te riktigt, men vafan... jag är inte omöjlig, för det mesta.

Kolla min Myspace, där finns smakprov på det nya samt lite gamla klassiska bitar
http://www.myspace.com/sjuttisju

//77

Eller för att citera Matchbox - Rockabilly rebel...

"so be a real cool cat, be a rockabilly rebel...W
men jag kör nog på
"we are the real cool cats
you are the dead rats"

[-----här skulle det vara en bild men det ville inte blogg.se----]

2009.09.03 Namnnge skivan

Jag kan inte komma på vad nya skivan ska heta. Har inte ens några idéer. Har dock gjort klart omslaget, ja förutom att det inte finns något namn. Förut hade jag lite idéer, men dom är borta nu. Hjälp till och tänk. Kommentera här eller skicka ett mail till blogg77 @ hotmail.com

FÖRBOKA

Ja som sagt, landsortsbajare som kanske inte kommer åt att köpa skivan i Sthlm, GBG eller Skåne. Gör en förhandsbokning genom att skicka ett mail med rubrik: Förahandsbeställning. Så återkommer jag. I mailet får ni skriva vad ni vill eller inget alls. Skicka det till blogg77 @ hotmail.com

Preliminärt omslagTONY

Tack för den här perioden. Visst kan en del av skälet att vi ligger där vi ligger vara Tonys, och det kanske behövs något nytt. Men med det material han har haft att jobba med kan fan inte ha varit lätt. Spelare som inte ens kan slå en passning, spelare som yrar runt osv. Den gång jag träffade Tony visade han väldigt mycket respekt för mig som supporter, han fick min skiva samtidigt som han var i telefon, men det samtalet fick vänta medan han snackade med mig. Han har iallafall min fulla respekt och jag är säker på att allt han har gjort har varit med kärlek för klubbmärket, för VÅRAT Hammarby.

BAJEN NU 2009 09 03
Jag har inte orkat skriva särskilt mycket om vårat läge. Visst har vi spelat bra då och då men den omtalade kontinuiteten har aldrig funnits. Jag är jävligt glad över våra segrar mot dif. Men det har varit pura derbysegrar. Den styrkan har aldrig funnit rakt igenom, match igenom.

Vi ligger jävligt risigt till. Det enda som glädjer är att dif ligger bakom oss och att dom har varit riktigt usla mest hela tiden. Men det är inget vi kan klappa oss på bröstet för. ÖIS har hela tiden varit en räddningsplanka men det är inte så längre.

Hey, det här tar emot att säga, men av alla lag där i våran nedre region tycker jag att gais har spelat bäst. Jag hatar gais, Vidar... VI HATAR GAIS ok!

Vi får helt enkelt se om Thom Åhlund kan styra upp skutan.
Det är VI som är Hammarby