2009.09.03 Namnnge skivan

Jag kan inte komma på vad nya skivan ska heta. Har inte ens några idéer. Har dock gjort klart omslaget, ja förutom att det inte finns något namn. Förut hade jag lite idéer, men dom är borta nu. Hjälp till och tänk. Kommentera här eller skicka ett mail till blogg77 @ hotmail.com

FÖRBOKA

Ja som sagt, landsortsbajare som kanske inte kommer åt att köpa skivan i Sthlm, GBG eller Skåne. Gör en förhandsbokning genom att skicka ett mail med rubrik: Förahandsbeställning. Så återkommer jag. I mailet får ni skriva vad ni vill eller inget alls. Skicka det till blogg77 @ hotmail.com

Preliminärt omslagTONY

Tack för den här perioden. Visst kan en del av skälet att vi ligger där vi ligger vara Tonys, och det kanske behövs något nytt. Men med det material han har haft att jobba med kan fan inte ha varit lätt. Spelare som inte ens kan slå en passning, spelare som yrar runt osv. Den gång jag träffade Tony visade han väldigt mycket respekt för mig som supporter, han fick min skiva samtidigt som han var i telefon, men det samtalet fick vänta medan han snackade med mig. Han har iallafall min fulla respekt och jag är säker på att allt han har gjort har varit med kärlek för klubbmärket, för VÅRAT Hammarby.

BAJEN NU 2009 09 03
Jag har inte orkat skriva särskilt mycket om vårat läge. Visst har vi spelat bra då och då men den omtalade kontinuiteten har aldrig funnits. Jag är jävligt glad över våra segrar mot dif. Men det har varit pura derbysegrar. Den styrkan har aldrig funnit rakt igenom, match igenom.

Vi ligger jävligt risigt till. Det enda som glädjer är att dif ligger bakom oss och att dom har varit riktigt usla mest hela tiden. Men det är inget vi kan klappa oss på bröstet för. ÖIS har hela tiden varit en räddningsplanka men det är inte så längre.

Hey, det här tar emot att säga, men av alla lag där i våran nedre region tycker jag att gais har spelat bäst. Jag hatar gais, Vidar... VI HATAR GAIS ok!

Vi får helt enkelt se om Thom Åhlund kan styra upp skutan.
Det är VI som är Hammarby


Kommentarer
Postat av: DD

Fast jag tycker du ska ha en naken brud på omslaget.. men eftersom det redan är klart så kan skivan heta "77 - Naken Brud" ;)

Postat av: Tony Cascarino

Underjordisk - Överjävlig.

2009-09-09 @ 06:59:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback