2010.02.27 Bajenkvällen 2010

Så jävla mäktigt. Då vi har tagit hem serien i division 3 blir det nytt publikrekord. Nästan 5000 pers på plats. På Hovet, underbara Hovet. Jag förvärmde lite i dom finare kvarteren inom 121 för att vid 16 snåret dra iväg till Hovet för att soundchecka. Först hittade jag ingen ansvarig men när det sen dök upp folk så fick jag jättebra hjälp av Mia (tack som fan) och Kalle (tack som fan), utan honom hade jag inte fått fart på ljudet.

Runt 17.45 kom Jabbe och sa att jag skulle spela. Hade glömt bort tiden och stod och pratade med Tyresö-tokarna. Jag lät folk önska låtar. Bäst var väl kanske när Kanylparken önskades varav jag säger - "Jag har ingen låt som heter så", vafan det har jag ju visst, från senaste skivan. Spelade önskemål samt improviserade rätt mycket. Och många låtar spelades om och om igen.

Det enda var att det kunde varit lite mer folk, men däremot var barerna välfyllda. Men skitsamma. Jag var inte ett dugg nervös, såg snarare fram mot att spela.

Tack också för sovplats =)

Här kommer några bilder, inte så värst bra, men fina ändå. Samt Tommys hälsning till oss alla.

Före
Före

Action
Action

Tommy Boustedts hälsning


Tifo

2010.02.21 Det destruktiva

Aldrig tidigare har "hora" och "judas" ekat inne i min skalle så mycket som nu. Eguren, en av de bästa spelare jag nånsin sett i Bajen har förstört för sig själv, vilket jävla självmål. Han går till AIK av alla lag, efter att ha lissmat i media tidigare om hur han skulle avsluta sin karriär i Bajen, hur han ville att hans son skulle spela i Bajen.

Det där jävla flinet förtjänas att bli intryckt. Jag kan bara hålla med alla andra om att det måste ageras.

Han måste passa sin rygg hela tiden, förhoppningsvis kommer han inte att kunna göra några matcher. Jag skiter i AIK men hans karriär måste förstöras. Att han horade ur så fullkomligt är nog snäppet värre än att vi åkte ur. Jag är egentligen inte mycket för att uttrycka mig med ord som "hora" osv, men nu är det befogat.

Sebastian Eguren - du har gjort bort dig, och inte lite heller.

2010.02.14 Spelning på Hovet

Det låter så stort - spelning på Hovet, som om man vore nån form av Yngwie Malmsten typ. Näe men hela det här arrangemanget kommer vara större än nån jävla Yngvie-spelning. Det är iallafall klart att jag ska spela nu. Och mer om det kan man läsa här http://bajenfanshockey.se/nyheter/2010/sjuttisju-spelar-pa-bajekvallen/

Det blir min tredje spelning. Den första var magisk, den andra skulle kunnat bli riktigt bra men då var det ju givetvis strul med min gitarr, ska se till att den är fixad till den 26:e. Det kan bli riktigt jävla kul. Hoppas måeendet inte är för dåligt då bara.

Jag vet inte riktigt vad jag ska spela än, eller ja jag har väl säkert 12 låtar klara, men jag får väl köra några flera gånger. Det kommer iallafall bli de vanliga 77-låtarna, några omskrivna, lite irländskt... jag vet att inte riktigt alla gillar det men stå ut. Får se om det eventuellt kommer bli några flöjtlåtar. Man vet liksom inte riktigt vad det kan bli.


Mm

Från första spelningen


2010.02.10 77-musik

Det verkar som om jag ska spela på Bajenkvällen på Hovet. Vet inte om det är något jag ska läcka ut och om det är helt spikat. Men jag jobbar på som om det är så.

Jag har gjort en ny låt, eller skrivit om en låt och på det märkligaste sätt fått in skiten i datorn, den ligger på min myspace -
http://www.myspace.com/sjuttisju där jag har redigerat om lite bland låtarna. Bland annat ligger nu hela hockeylåten - Vi dog, länge leve liket uppe.

Både skiva 1 och skiva 2 kommer att finnas till försäljning på Bajenkvällen.

Det vore kul att få lite respons av er som hört båda skivorna. Vad är bra, vad är mindre bra, vad är hårt och vad är stenhårt.

So long, tjackisar


2010.02.03 Vilken skit

Ikväll tog cupresan slut för Leeds. Torsk med 1-2 hemma på Elland Road. Men även om Spurs hade övertaget så kämpade dom jävligt bra ändå. Så skulle jag vilja se Bajen kämpa nångång. Nåväl, vi slog iallafall ut Man Utd.

Det är skönt med dom här rysliga bilderna som börjat ploppa upp. Jag törs inte skriva här, för skulle t.ex Anders Borg bli mördad så skulle jag helt klart vara en att misstänka. Det är svårt att andas, jag gissar på att panikångesten har satt sig i andningssystemet. Men hur som helst har FK beslutat att sätta mig på gatan. Jag är inte sjuk enlig dom. Just när jag faktiskt har börjat inse och tala om för mig själv att jag är sjuk. Men det är skön att dom kan bestämma att så inte är fallet. Ju mer jag tänker på det ju mer inser jag att jag inte kan lita på mig själv längre.

Det är bara hoppas att jag kan hålla mig i kragen. Det är bara hoppas att de bilder som dyker upp i mitt huvud förblir bilder. Det är bara hoppas att jag får ekonomisk hjälp, med tanke på att jag bara har 4 kr eller nåt, iingen mat och räkningar kvar att betala. Men jag är ju inte sjuk, jag får väl helt enkelt jobba ihop dom där slantarna.

Ta mig i kragen nu och bli normal. Ditt smalben pekar rakt ut, det är knäckt, oj.