2010.03.22 Bandy Sm-guld

Bajen vann, men var försvan Herr M.?

Åttonde gången gillt. Det brukar vara roligt att gå på matcher men vädrets makter ställde till det så det snarare var en pina. Ännu värre blev det att Herr M. försvann med våra biljetter. Hur fan skulle vi nu ta oss in och framför allt, var tog Herr M vägen?

Att ta sig in


N. Lyckades klättra in över staketet. Något som jag inte lyckades med då klättring inte är min starkaste gren. Jag gick vidare på isbanan utanför arenan. ALLA ramlade åtminstone en gång, jag lyckades nog stå på öronen runt 5 gånger. Jag kom till en ingång, det var väktare och snutar och allting där men jag gick bara helt iskallt igenom en handikappingång. Fan, jag var ju trots allt berättigad till att se matchen. Även om det inte gick att se ett jävla skit. Jo jag såg faktiskt våra två sista mål. Eller snarare att det rörde sig i nätet.

Bollnäs på vår läktare - pang

När det återstod 10 minuter kom det upp några bollnässupportrar på vår läktare. Dom började spela allan och jag sa åt dom att gå. Då faktiskt för deras egen skull. Den största började hojta om att han skulle döda mig. Jaha? Helt plötsligt slog han så att keps och luva for. Vad skulle jag göra, jag drog ett par nävar i plytet på honom, tänkte tanken att jag skulle slå så att han for nerför trappan, men jag tänkte ett steg längre att det inte hade varit en bra idé. Hur som helst var det några som fick bort honom och jag kunde börja tänka på pitchinvasionen.

Ovig som man är fastnade jag med ena benet vid ett litet staket, men fick hjälp med andra benet över. Sen gick slutsignalen och hundratals fans var inne på planen på någon sekund. Bengaler lös upp och det var sån jävla glädje.

Frågor.

Var tog alla vägen som jag hängde med.
Var tog Herr  M vägen utan telefon men med våra biljetter.

Dagens mest patetiska
.
Killen i Leksandströja som skulle på Almtuna-Leksand. Som efter 30 meter vågade hetsa men som sen när vi kom öga mot öga lite senare hade glömt allt det där och stod och blånekade som den lilla ***** han var. Det går visst bra att brösta upp sig bara man är tillräckligt långt bort. HATA LEKSAND

Men vi har tagit SM-Guld äntligen.

Lite klipp från gårdagenBonus - Bajenkvällen

Kommentarer
Postat av: gubbengrå

allan ballan

2010-03-24 @ 21:02:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback