2007.12.23

God jul alla Bajare, och ett par andra väl valda jävlar. Hoppas att helgen och de kommande dagarna blir strålande! Det är väl alltid värt att säga det, Nackastatyn imorron kl 12. Jag kan inte lova att jag är där men att Magnusson håller ett bättre jultal än knugen är väl knappast något någon kan tippa emot?

Fosshaug är en sopa!

2007.12.16 Supersöndag

Idag är det stora matcher i England. Mitt lag spelar inte... Men om några år är Leeds där uppe och krossar Man utd. När det gäller utländsk fotboll är det min stora dröm.

Sen Sthlm-Södra gjordes om med bl.a en bra länk till alla Bajenbloggar så ökade antalet läsare rätt mycket. Det vore kul om folk lämnade lite kommentarer. Jag gör som Cascarino, en undersökning. Dessutom med hans frågor.

Så...vem är du?

1. Namn (Räcker med nickname) och ålder?

2. Bostadsort?

3. Hur hittade du till denna blogg?

4. [egen fråga] Tipsa mig om musik.
________________________

Btw...
så har jag börjat planera lite på nästa skiva. Förhoppningsvis kommer den ut till premiären. Men det är vad jag vill. Vad som blir av däremot...det vet jag inte just nu. Men håll igång i bloggar och forum - på ett "lagom normalt" sätt. Rörelse, proccess och...kaos. DET ÄR VI SOM ÄR - HAMMARBY

2007.12.05 Grattis Cascarino

Stort grattis till Dig Tony Cascarino din sjuka jävel. Hoppas Du får en jävligt bra dag! Tårta och jubel!

2007.12.02 Århundrates partaj

Den 1:a december hade sthlm-sodra releasfest för sin nya hemsida. Som för övrigt är riktigt bra. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva eller skriva om festen. Det var bra rakt av, träffade massa människor som uppskattade min skiva. Och det blev lite allsång på Bajen Vann... men det var bara en förrätt av det som skulle komma sen.

Jag var inte ett dugg nervös, även om jag borde varit det...gårdagen ägnade jag mig åt att gäspa hela tiden, som jag gör när jag är nervös. Kanske var det whiskey och öl som dämpade nervositeten. Eller så var det bara känslan att vara på hemmaplan. Hammarby IF, det vackraste som finns, och det är VI som är Hammarby.

Själva spelningen... ojojoj, jag trodde faktiskt inte på att publiken skulle vara med på noterna (tonerna var dom inte riktigt med på hehe) Det var allsång från början till slut. Jag gjorde om refrängen på Wild Rover med vår egen text. Vi är kukarna... Jag hade lampor rakt i ansiktet så jag såg inte ut i publiken så bra. Men jag blundade mycket och bara njöt av stämningen. Jag har spelat med band och gjort kanske 100 spelningar, lite mindre kanske, men det här var den klart bäst nånsin. Fy fan vad skönt, och efteråt var det ren eufori. Att jag är sjukskriven för depression märktes inte i mitt sinne.

En sån här fest kan bara göras med bajare, blandade människor men alla var som en stor klump tillsammans. Det hände mycket mer, som det där med polisbilen, men jag låter andra sköta den informationen.

Tack till alla som var där, tack till arrangörerna, tack till Hammarby!

2007.12.01 Julmusik

Nu är det första december. Då finns det två skivor som kommer väl till användning. Nej det är inte några äckliga Carola vs. Christer Sjögren. Det är Onkel Kånkels julskiva och en annan skiva som heter Bollocks to Christmas med ruggigt bra punk och skaband från den engelska eran. Allt från Anti-Nowhere League till Judge Dread spelar klassiska julsånger. Har ni inte skivorna är det hög tid att ladda ner dom. Gör det nu.

Sthlm-Södra har ändrat utseende, det blev snyggt och förhoppningsvis kommer sidan att bli riktigt bra med tiden. Ta en titt.
http://www.sthlm-sodra.com om du mot förmodan inte redan gjort det.

Ikväll går jag på scenen runt 22.30, kommer att spela 12 låtar varken mer eller mindre, möjligen mindre om tiden rinner iväg, men låtarna är ju inte jättelånga, så jag hinner nog klämma in alla jag har planerat. Allsång för fan!