2007.09.26. rövhäng

Hänger nere i baksidan nu och väntar in matchen mot ifk. Det blev mycket mycket mer bajare på matchen mot elfsborg än vad jag hade räknat med och stämningen var stundtals riktigt bra. Mycket skåningar och smålänningar på plats. Det som började så illa med elfsborgs mål lyckades vi vända tack vare Egurens två mål.

Efteråt skanderade ellos-kids på busstorget att bajen bara hade haft tur. Jag njöt, bra lag ska ha tur och tur eller inte, vi vann matchen det gjorde inte dom.

Tifot var riktigt stiligt, jag lyckades fånga upp en del, så det kommer på youtube snart. Jag sålde slut på dom skivor jag hade med mig och allt var verkligen lyckat. När vi vinner en sån här match går det knappast att få det bättre.
Vi ses på ullevi

2007.09.21 Borta

Nu väntar två matcher borta. Jag förstår fortfarande inte varför det inte blir nån buss till Elfsborg. Men jag har väl de äldre resorna i tankarna med minst 10 SL-bussar. Men ja skitsamma, jag ska dit och då lär alla skivor gå åt. Dom sålde bra igår mot Braga, tack för hjälpen.

Windmill> Har du fått tag på nån, annars håller jag givetvis en åt dig.
 Likaså om jag har missat någon i utskicken, det blev mycket ett tag, hör av er då. Jag tror dock inte jag har gjort
det. Ni gnagare som försöker er på att få en gratisskiva, det blir tyvärr inget sånt, det räcker med allt annat ni har
snott från oss.

Sen väntar IFK borta, då bör det väl bli en del som åker ner hoppas jag. Alla som bor där nere i baksidan och är sugen på skivan, skicka ett mail till mig
blogg77@hotmail.com, då jag kommer att vara där några dagar.

2007.09.19 10-kronorskampanj

Nedanstående text är från tifogruppen

Som ni vet vid det här laget har tifogruppen dragits med dålig ekonomi den senaste tiden och har på så sätt inte kunnat prestera på den nivån vi som Sveriges ledande supporterskara bör ligga på.


Dom ekonomiska problemen har även lett till att vi har blivit tvungna att vänta in till sista sekunden innan vi har kunnat göra tifot, detta har som ni alla vet gjort att vi har blivit tvungna att ställa in tifon vid några tillfällen vilket vi försöker sträva med den här kampanjen.


Kampanjen går ut på att just DU och alla andra besökare på Söderstadion ska skänka minst en tiokrona under dom 3 sista hemmamatcherna, vi satsar helt enkelt på att få in minst 10 000 tiokronor! Detta bör absolut inte vara en omöjlighet eftersom det borde vara minst 25 000 åskådare på dom resterade matcherna.


Om vi tillsammans lyckas med den här kampanjen kommer nästa säsongs tifon vara säkrade och vi kommer att ha möjlighet att arbeta i lugn och ro istället för att stressa ihop tifot i sista sekund. Något som vi tyvärr har blivit tvungna till den senaste säsongen.


Så kom igen alla Bajare, var med och hjälp till att få oss att bli den ledande tifogruppen igen genom att slänga ner en tiokrona i någon av hinkarna nästa hemmamatch


Ni kan Också stödja oss genom att köpa våra klader på matcherna & i Tifo Support butiken mån-fredag 12-18 Lör 12-16 Lilla Nygatan 9 Gamla Stan


2007.09.17 mer tjat om skivan

Ja, då för er som missade att köpa skivan på matchen och bor i Stockholm så kan jag rekommendera Tifosupport i Gamla stan, dom har ett par skivor. SSB kommer även att sälja på matchen mot Braga hemma. så håll ögonen öppna. När skivorna är slut kommer det att dröja ett tag innan det görs nya.

Jag kan även säga att jag har börjat med låtmaterial för en kommande skiva.

Gå gärna in på
www.sthlm-sodra.com och kolla vad dom har skrivit om skivan. Det är lovordande, det är kul. Jag är väldigt nöjd med låtarna. Det verkar lite som alla har sin favoritlåt, och det ör Bajen vann som är den största favoriten, sen kommer nog Hat.

Well, Kenta och Gustav R.I.P

2007.09.16

Sjuk idag, så det blir tyvärr ingen hockey. För er som hade tänkt att köpa skivan idag så kan jag meddela att den finns kvar. Men det blir ingen försäljning idag. Däremot finns det ett par ex i bajenfanslokalen. Dessutom kommer den att säljas borta mot Elfsborg och IFK.

Vilken jävla bisarr match igår, 7 mål och jag såg bara 3. Det är lyckat att lyckas hålla sig ifrån läktaren nästan varje gång det blir mål. Otroligt lite folk på matchen men jag tyckte det var ganska bra drag i klacken ändå. Det är väl så, när det är rätt människor på plats blir det rätt drag.

2007.09.13 hockey

Det som ska vara sommar har knappt tagit slut, fotbollen har inte tagit slut alls, inte för vi har någon chans att vinna serien, men det finns ett par roliga matcher kvar att gå på. Men... hockeyn har smugit sig på, på söndag börjar vi hemma mot Västerås. Hoppas på att det blir riktigt många Bajare som går för det ryktas om att Västeråsarna kommer med ett par bussar.

Det är en hektisk helg för oss grönvita med fotboll på lördag och hockey på söndag. Hektiskt och roligt.

Musik: årets bottennapp: Against me! Deras nya skiva är inte alls bra. Däremot rekommenderar jag varmt svenska Gatans Lag som släppt en fullängdare, dom gör svensk punk lyssningsbar igen. Dessutom hatar dom Elfsborg.


2007.09.12 mer om skivan

Så här ligger det till. Jag kommer sälja skivan brevid ölkön vid Fiffis i pausen mellan Bajen-Gefle. Om man skickar ett mail till mig innan så lägger jag undan en skiva för att garanterat få en. Jag kommer ha 100 skivor från början, sen får vi se om det blir fler, det visar sig då.

Om det nu finns skivor kvar kommer dom att säljas i periodpauserna i hockeyn på söndag utanför Hovets Hörna.

Men ni som bor längre bort eller inte kan gå på matcherna rekommenderar jag er att skicka ett mail till mig för att få en skiva. Priset blir då 60kr +15 i frakt = totalt 75. blogg77@hotmail.com

Så, nu är all info ute, mer kommer senare på sthlm-södra. Skivan ligger givetvis på Stockholm Södra records. Smakprov finns på http://www.myspace.com/sjuttisju

Forza Bajen!

2007.09.11 Info om skivan

Det kommer i första upplagan finnas 100 ex av skivan. Ett par går bort för marknadsföring etc. Så runt 90 skivor ungefär kommer att finnas för försäljning av första upplagan. 15 st är förbokade vilket betyder att det kommer finnas ungeäfr 75 stycken till  försäljning på Söderstadion mot Gefle. Jag kommer att stå brevid ölkön vid Fiffis i pausen.Så den som är sugen, kom dit då, och gör det så fort som möjligt.

När dessa skivor tar slut kommer jag givetvis trycka upp en andra omgång, alla ska ha chansen att få skivan.

Priset är 60kr, så ha helst jämna pengar.
Skicka ett mail
blogg77@hotmail om ni har frågor.

Krossa Gefle!!!

Fasan> Du var intresserad, maila mig.

2007.09.09 Skivan klar

Äntligen är den klar. Det är 6 låtar, aningen korta kanske, men bra. Med Gitarr, sång, trummor, bas och flöjt.
Som en hel orkester. Den kommer att säljas nånstans under Hammarby - Gefle. Hur är inte bestämt än,
jag tänkte se om jag kan stå bland Bajen Fans eller nåt.

Mer info om hur man kan köpa den kommer snart upp på Stockholm - Södra.

Skicka ett mail till mig om du vill förboka för att garanterat få ett ex.
blogg77@hotmail

Det går att höra en ny låt på myspace.
http://www.myspace.com/sjuttisju

Nu jävlar!!!

2007.09.05 Pinsamt

Här följer veckans största pinsamhet. Eller nja, den ligger väl i klass med Kleber. Hur som helst så tycker jag det här är förbannat ruttet. Texten är tagen från Svt-Text. Läs och fråga dig sen var felet ligger?

 Fotbollströjor på skolfoto stoppas   
                                       
  Rektorn för Strandskolan i Klagshamn 
  har förbjudit åttondeklassare att vara
  med på årets fotografering till skol-
  katalogen. Skälet är att de har svens-
  ka fotbollslandslagets tröjor på sig.
                                       
  -Skolfotografier är ingen politisk   
  manifestationsplats. Det står i vår  
  läroplan att vi ska arbeta mot främ- 
  lingsfientlighet och intolerans, säger
  rektorn Pär Blondell till Sydsvenskan.
                                       
  Att majoriteten av pojkarna i en klass
  ville ha landslagströjorna på sig för-
  klarar de med helgens EM-kvalmatch   
  i fotboll mellan Sverige och Danmark 
  på Råsunda i Solna.

2007.09.04 likgiltighet

En del börjar gapa om att Tony ska avgå. Varför undrar jag? Han har gjort det bästa av det material han har. Det finns inget mer att säga om det. Det är ok att ta upp spelare från HTFF men det ska inte ske rent desperat, det ska ske om dom kan gå in i startelvan eller sitta på bänken och komma in och förstärka.

Det här var en bra artikel
http://www.svenskafans.com/Fotboll/bajen/artikel.asp?id=190160

Ångesten, likgiltigheten kommer i det sista stycket i artikeln.

Att sitta hemma och se matchen på tv är lätt hänt när man inte bor i Stockholm. Dessutom har jag andra problem som vissa vet om. Men jag kommer iallafall vara på vår nästa hemmamatch + dom två bortamatcherna som kommer. Skulle inte ekonomin och det andra stoppa mig skulle jag gå på all

Dom här dagarna är så förbannat tunga.

2007.09.03 Hammarby IF - Allmänna IK

Inför pt.1
Nervositeten har suttit i ända sedan Fredrikstadsmatchen och Eguren skulle lägga straffen. Den här matchen mot Aik är så viktig. Vinner vi inte kan vi glömma guldet...precis som Erkan säger. Det värsta är att Aik är i riktigt bra form nu. Dom spelar faktiskt verkligen bra. Mer tänker jag inte berömma dom. På vår front är det värre. Benny är skadad och jag har ju velat ha bort honom hela tiden, men nu får Erland stå istället. Fan om han gör en skitmatch. Styrelsen har verkligen inte förstått att vi behöver en R I K T I G målvakt. Och dom kommer aldrig förstå för dom lyssnar inte på oss. Men vi har ju Kleber... skratta / gråta?

Bajen är iallafall glada över att dom har två bra målvaket. Jag trodde det var VI som är Hammarby? Är det någon som faktiskt litar på Erland och Benny?

Halvtid
Eguren Eguren Eguren... vilken jävla kung. Visst det är en halvlek kvar, men han har verkligen gjort målet. 1-0 till Bajen i första halvlek. Det är dåligt producerat från Canal +, Bajenklacken hörs knappt, under Just idag såg man bara ett halsdukshav medan gnagetklacken var uppmickade. Ok, jag borde vara där men tyvärr är det omöjligt. Bajen har spelat jävligt bra och Aik har pressat på slutet och fått igång sitt spel med några farliga chanser. Men vi leder.

Slut
Så jävla bittert att tappa ledningen. Jag vet inte vad jag ska säga. Om man som jag tittade på tv tyvärr så var det för jävligt att dom bara mickar upp bortalaget. Kul att man fick höra våra klack, och producenten (tycker även en aik:are) var helt värdelös och Arne är för gammal, dra åt helvete. Erland skötte sig iallafall, förutom några tveksamma prylar. Nu vill jag bara att skivan ska vara klar och att det ska vara den 15:e mot Gefle. Sen ser ni mig borta mot Elfsborg och IFK. Ska försöka ha skivor med mig dit också. Men men, ännu en derbyförlust. Det är tungt, tur att man inte har jobb eller skola. Tack till Stesolid.

Sent
Det finns en skara som alltid läser det jag skriver. Men jag vet inte, jag funderar på att lägga ner, kanske bara skriva ibland när det hänt något riktigt särskilt. Vad tycker ni? Jag tar gärna emot kommentarer.

Vad det gäller skivan, om jag inte skrivit det förut, för att garanterat få den, skicka ett mail till blogg77@jhotmail
så sätter jag upp dig på beställningslistan där det redan är ett gäng, annars kan det bli svårt att få tag på den hemma mot Gefle.