2008.05.31 En bild

Ett par bilder från 2007 som är riktigt stiliga, tycker iallafall jag.
Jag vet att det inte kommer att ske, men har någon bra bilder, med bra menas just bra.
Skicka dom till
blogg77@hotmail.com och om det ska vara någon text med... så skriv
det i mailet. Allt bajenrelaterat tas emot med stor uppskattning, latmaskar.
 

Jag vet inte hur den här bilden arrangerades. Det enda jag vet är att det var polisen själv
som sa att han kunde hålla i skivan när jag tog kort. Det är helt klart min favorit från 2007.
Det var nere i GBG men jag minns inte vilka vi mötte. Oktober...hm, borde varit IFK för vi
hade väl GAIS i premiären?

image49

Februari och resa till Leksand. Resorna dit är fan det bästa som finns. Nästan då.
Just den här matchen blev lite knasig. Men både ditresa och hemresa var jävla kul.
Kul att Sthlm-Södra kan ordna bra resor. Även Dynamikresan till Gefle var bra.

image51

Jag kommer ALDRIG glömma den här jävla spelningen som var så satans kul
Folk dansade och sjöng med. Precis ALLT det jag lider av då liksom nu bara
försvann. Det var så magiskt. Tack igen för alla som var där och gjorde festen
till vad det blev.

image52

En dag i Mars drog jag och Cascarino till Berwaldshallen för att beskåda något
helt otroligt. The Dubliners. Dom blandade och gav...eller vad säger man?
Belfast mill kanske var höjdare nr.1. Det var många av de mest kända låtarna
som inte spelades, men det var underbart från A till Ö

image53

Nu har jag sett allt jag behöver: Shane Macgowan, Dubliners, Wild Rover
Toy Dolls (2 ggr), Cockney Rejects, Asta Kask (92), Fuck off, Kenta, NOFX
Rancid, Stefan Sundström, Weeping Willows och alla jävla små band i
suspekta lokaler då och då. Den enda jag verkligen vill se innan jag kan
ge upp, det är Christy Moore och möjligen Gary Og. Men Christy är så jävla
vacker. Socialist som han är tar han bara runt 400 spänn för en plåt.
Näe, jag ska inte gnälla på honom, han är lätt bland dom bästa som finns.

Kanske sent nu, men tack alla som gjorde 2007 minnesvärt och värt att leva.

2008.05.26 Skivan / Skivor

Gamla skivan
Det är roligt att det är många därute i landet som vill köpa min skiva. Det värmer i mitt apatiska hjärta. Just nu har jag inga skivor att sälja men alla som är intresserade bör maila mig för att sättas upp på intresselistan, mailadress:
blogg77@hotmail.com Så kommer jag fixa fram nya så fort som möjligt.

Nästa skiva
Ja den har ju inte kommit ut än men vill informera om att musiken till några av låtarna har påbörjats eller är så gott som klara. Som sagt tidigare blir det inte jag och gitarren. Istället blir det datagjord "musik" och jag lovar att det blir bra. Jag som inte alls lyssnar på elektroniskt och kan tycka att det är skräp ibland gillar det jag hört och det passar bra med min sång. Sen är det väl möjligt att de som bara är inne på elektroniskt inte alls gillar det här. Men hur som helst är det egenskrivna texter, så vem vet... möjligen kan en ny partylåt komma fram.

Fullängdaren
Det är ju meningen att en sådan ska komma. När är omöjligt att säga men jag hoppas verkligen att den kommer ut före jul, så kan det bli årets julklapp haha. Jag har ett par låtar som ska vara med på den. Det bästa är att min gitarr fixades före Sthlm-södra-spelningen så nu kan jag använda den när jag ska spela in. På "Skit i stan" fick jag använda en annan gitarr och eftersom jag är vänsterhänt fick jag spela upp och ner men jag tycker det blev ganska bra ändå. Jag vill inte säga i förväg vad det blir för sorts låtar men jag kan nog säga att det blir lite blandat.

Ja då har jag nog fått med allt för den här gången. Som sagt, fortsätt att maila mig ang. "skit i stan"-skivan.

2008.05.24

Bojkotten håller i sig. Men det finns uppenbarligen dom som väljer ett strandliv på västkusten, blänga på fejktuttar samt gå på matchen mot HBK. Jag tycker det är så fruktansvärt dåligt. Alla vill åka på ALLA bortamatcher men vi är starka, då går det inte att ge sig in i en diskusion för att visa att man helt enkelt struntar i bojkotten. Det är för OSS vi gör det här. Det har drabbat flera en bit ekonomiskt. Jag själv skulle ner till GAIS, hade fixat tågbiljetter och boende men jag stannade i Stockholm. I den här kampen låter jag Bajengruppen vara min vägledare då dom har bättre koll än vad jag har lite längre in i kärnan.

Om någon från bajengruppen läser det här, kan ni kontakta mig. blogg77@ hotmail.com

En skön markering. - dom som inte hör hemma på söder, hör inte hemma på söder. det är inget konstigt med det. 

Celtic lyckades vinna ligan, det var skönt. Politik osv är skitsamma nu, dom vann iallafall. Grönvitt grattis! 

2008.05.20

Lagrell, du är ingen politiker . sluta ljuga

Lagrell
, du är ju totalt förvirrad, du är INTE någon politiker, så du kan sluta ljuga! Att skylla på vädret när det gäller det där festliga evenemanget i Gävle. Det är väl bara erkänna att det blev ett fiasko. Även om alla var med på det som du säger. Vad jag hörde var det inte över 100 pers på någon match. Jag kan hålla med djurgårdstränaren att fotboll ska spelas inför publik, sen om klubben var med på det här är en annan sak. Men vädret...hur många är vi inte som stått ute och frusit under Royal League då det varit KALLT som fan. HUR kan man tro att man kan lyfta cupen genom att lägga massa matcher i Gävle. Tänk dom här syrianerna som fick möta Helsingborg med Henrik Larsson, en stor spelare trots allt. Det hade ju varit skitkul för dom att ha matchen på hemmaplan. AIK som hade hemmamatch...i Gävle, bojkottar resan...bra. DIF hade inte heller något folk där. Och så var det ju det här som Gerhard Sager säger, att Gefle åkte ut i omgången innan. Vad hade det spelat för roll om dom var med. Jag kan tänka mig ca 1000 pers max på deras match. Det är så pinsamt. Som sagt, politiker skulle kunna skylla på saker och ljuga lite, men nu handlar det om fotboll och alla engagerade människor till olika lag som ni förstör för, så SLUTA att ljuga. Det var ett stort fiasko.

77-skivan
Så här ligger det till med skivan. Jag har ungefär 10 låtar klara. Men jag vet inte när det kan bli nån inspelning. Däremot kommer det att komma en anorlunda 77-produkt. Tillsammans med den än så länge oetablerade Tom Power kommer det spelas in en minisingel, eller ungefär som den förra fast med elektroniska inslag. Förhoppningsvis blir den party. runt 5 låtar blir det. Omslag, pris och releasedatum är icke fastställda.
Men det kommer det kommer. Blandannt med en överaskning på Social Grupp 3. Jag ska snart byta ut låtar
på myspace också
http://www..myspace.com/sjuttisju


Nå mer?  Hör av er, hata, skrik, hetsa... Ang. LAGTRALL I Bmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm m     ¨äxcccccccccccc

2008.05.14 paus

Allsvenskan har varit riktigt bedrövlig i år. Kanske sämsta på väldigt lång tid. Dom har betalt för att slå passningar som går bakom spelaren och ut över sidlinjen. Dom har betalt för att, om dom nu skulle få en passning i rätt riktning så kan man undra var träbenen är köpte. Skjuts det, skjuts det långt över och åt helvete. Och det här har gällt alla lag i Allsvenskan. Skulle inte Hammarby vara med skulle jag inte titta på pinsam Allsvensk fotboll.

Hammarby har iallafall ryckt upp sig. Några matcher kanske vi borde ha vunnit men dom som gör målen vinner. Mot Djurgårn var det så underbart. Det tycker vi alla. Dessutom nu inför EM-uppehållet ligger vi före Dif. Men inte före AIK som lyckats vinna matcher på skitsätt, men det är ändå vinster, det går inte att komma ifrån.

 
Erotik...äh, hårdporr på hög nivå

Vad har hänt med David Johansson egentligen? Han var ju faktiskt jävligt bra förra året. Det är många spelare som varit ojämna. Erkan kämpade dock relativt bra mot Gefle men innan dess var han katastrofal. Man kan inte vara så jävla rädd om frisyren hela tiden. De som har varit bäst är helt klart Petter och "Poppen". Hoppas att Rami kan komma igen och visa att han faktiskt är en bra målvakt. Mot Gefle var han ju bra förresten.

Jag har tagit en mängd bilder i mina dar men det här måste vara den bästa. Nån som kan gissa var det är? Och nej, det är INTE min Rositaflaska, den låg där faktiskt. Även om jag gillar Rosita. Men att den ligger där bevisar ju vilka som hänger i området. ...socialgrupp 3. (Förresten, jag fick höra av en bekant att 1 Maj var det ett större gäng som tydligen anslöt sig till Syndikalisterna som kom och sjöng på Socialgrupp 3. Nån som vet varför?
image47

2008.05.09 dif-Hammarby 0-2

ja, såhär 1,5 dygn efter matchen mot Djurgårn i onsdags känner jag glädje. Jämför jag mot matchen på Söderstadion några dagar innan då jag höll mig nykter är det två stora kontraster. I puben bakom norra på Sös träffade jag två polare, jag mådde inte bra... skakandet gled på mig mer och mer, men det var ingenting att göra åt. Jag hade mått riktigt dåligt ett längre tag då med panikattacker, ångest, hat, ilska och slutligen kaos i huvudet.

Matchen mot Djurgårn... (jag hade ett ess i bakfickan) då jag är förbannat skrockfull hade jag som vanligt lyssnat på de låtar jag måste lyssna på innan match. Typ Charlie & the Bhoys - Fields of Athenry, Shebeen - Go on home och ett par i samma stil. Jag hade två snusdosor, en med typ hälften i som jag kan ta ur innan matchen. När matchen väl börjar får jag öppna den nya och ta mig en jävel därifrån. Sen får jag klara mig på en innan bajen gör mål, då får jag stoppa in en till. Så, ju mer mål desto mer snus.

Sen var jag Judas mot mig själv, jag hade den gamla 100års-matchtröjan OCH jag tippade på Bajen. Dom har alltid förlorat när jag gjort det, men min tanke var att dom har spelat så illa nu så nu måste nånting konstruktivt göras. Så blev det.

Vi vann med 2-0 tack vare våra anfallare...och lika mycket tack vare hela laget.

Det var kul med tifot då banderollen som hängde uppe hade ett citat som finns med bland en av mina låtar
"Våra färger rensas inte ens med klorin, det är skillnad på en Bajare och ett djurgårdssvin" Tagen från låten
Hat som finns med på Skit i stan - Gullmarsplan. För övrigt tänker jag snart lägga upp en gammal inspelning av den på min myspace [
http://www.myspace.com/sjuttisju ] Tack till H.U och S.B som tillverkade banderollen.

Nu ser det aningen hoppfullt ut igen, nog för vi är sist bland stockholmslagen men det är bara en tidsfråga innan djurgårn brakar ihop totalt...när det sker hoppas jag att det är J.Tauer, den läckra hunken som startar igång det som kan leda till att klubben slipper visa sin fula djurgårdsanda ute på stan.

Dagens händelse: Jag och min polare kom in i hans portuppgång där det stod en bra flummig man i 35-årsåldern. Han pekade på min tröja som det finns ett Bajenmärke på och sa något om att det var bra att det fanns fler som honom. Ja fan sa jag och att vi vann derbyt...då var jag på väg upp, jag hörde honom igen...jaa gick det för dig då. Ja det är klart, sa jag...bra, för mig med sa han. Själv hade han en bajentatuering på armen.