2009.04.29 Helt underbart

Det kom ett mail...

Hej min underbara vän, Jag heter tro, ensamstående ung flicka, en lätt på väg, ärligt, engagerat, artig, ödmjuk, kärleksfull, lugn och söker efter en Äldre man med sunt förnuft av humor och kärlek, snarare ser det som ett sätt roligt, jag sluta vet att ni skulle bli förvånade över hur jag fick ditt mail adress, var det samtidigt surfat i själva verket i beundrade det och härstammar intresse att använda detta medium kommunicera med dig, därför kan du du prova att kontakta mig directlty på ovanstående e-post adress, i tror vi kan starta härifrån, så att vi kan fördjupa våra vänskap inklusive skicka mina bilder direkt till din e-rutan och också information mer om mig själv till dig på min nästa svar till dig också. hoppas att höra från dig soonest. kyss, tro.
_ _

77 säger: Far åt helvete.
__

Gais - Bajen 2-2. Tänk att vi gör mål trots att vi inte har några målskyttar. Gais är det lag jag avskyr mest efter Dif. Och jag tycker vi var bra idag och skulle avgjort i första halvlek. Emil Johansson, han är kung. Sen när Gaete och Harris kom in var dom helt fantastiska och snurrade upp hela Gais. Sport är sport och det är sällan mycket logik i det hela. Jag är inte nöjd med 2-2, vi måste börja vinna på riktigt. Den här säsongen känns dock redan körd. Det viktiga är att vinna derbyna, men det är även kul att det går dåligt för Dif.

Förutom två förlorade poäng missade jag 710 spänn om vi hade vunnit.
__

Det kommer fortsätta att komma några inlägg med musik snart, jag borde ha två sidor att skriva på. En för Bajen och en för musiken. Men det skiter jag i, det får fortsätta att vara blandat med folk här. Däremot tycker jag ni är dåliga på att kommentera, fast å andra sidan, det finns inte så mycket att kommentera för allt jag skriver är ju såklart helt rätt.

2009.04.28 M:40 Intervju

M:40 från Lidköping är ett av de band som imponerat mest på mig det senaste året. Dels deras 7" Industrilandskap och sen deras split 7" med Sand Creek Massacre är sånt man inte blir glad av, och det är knappast meningen. Men dom är så förbannat bra. För ett italienskt fanzines räkning gjorde jag en intervju med bandet som dessutom återfinns här. Länkar följer efter intervjun.1. Presentera bandet, vem gör vad och vad gör ni förutom att spela i M:40?

Bandet består av Simon på trummor, Johan bas, Daniel gitarr& sång och Sebben på sång. Utöver bandet står tre av oss och sliter på arbeten. Simon och Daniel på ett stort industribageri och Johan inom bilindustrin. Sebben har drabbats av krisen och är "mellan två jobb".

2. Ni ska snart dra till Tyskland för några spelningar, vad har ni för förväntningar? Vilket land har varit roligast att spela i tidigare samt vad är skillnaden mot att spela utanför Sveriges gränser?

Det ska bli skitkul. Det var nästan två år sedan vi var nere i tyskland så det är på tiden. Att åka med End of all ska också bli kul. Ett bra gäng. Att det är bara fyra spelningar det här gången finns det både för och nackdelar med. Det är ju kul att vara ute på en längre tur men fyra spelningar blir däremot intensivt så det ska bli skitkul. Tyskland är oftast ett bra land att spela i. Men Tjeckien var nog en favorit innan vi kom innanför Rysslands gränser. Ryssland har nog varit absolut bäst. På dom flesta ställen utomlands är folk alltid mer peppade och engagerade på en spelning. I sverige känns det som att folk är lite segare och tar det mesta för givet. Men det kan ofta vara bra i sverige också.

3. Jag tror inte jag sett en enda dålig recension med er, är ni förbannade på riktigt eller har ni drillats i svensk musikskola och vet hur man ska låta...berätta, hur gör ni för att vara så bra? Berätta även gärna om vad som har sagts om er.

Ha ha, ja det är väl skitkul att man får bra respons. Det är bara att tacka o ta emot. Du skulle ha läst våran första recension vi fick på våran första demo. Ha ha, det var en riktig sågning. Men det var inte bra heller. Ne, det finnns inte mycket musikskola i bandet. Det måste vara så att vi bara är förbannade på riktigt helt enkelt. Våra låtar är väl egentigen inte speciellt komplicerade heller....

4. Vad lyssnar ni på för band/artister?

Några band att rada upp: Tragedy, Kylesa, Switchblade, Skitsystem, Cult of luna, End of all, The knife, Fever ray,Black Sabbath, Doomriders Dillinger escape plan, Mastodon, Splitter

5. Beskriv Lidköping som stad, finns det några schysta ställen att spela på? Finns det gott om folk på spelningarna?

 Lidköping är en ganska liten stad. Det bor ungefär 35.000 personer i hela kommunen. Att sätta upp spelningar här kan vara lite osäkert. Har man tur så kommer det ett hundratal personer men det kan lika gärna komma ett tiotal. Under år 2008 satte vi upp en del Hardcore och punk-spelningar i våran replokal. Det gick oftast rätt så bra. Det kom i alla fall folk så att det gick runt. Men i år bli det inte mycket med spelningar där. Finns väl för lite tid helt enkelt. Annars finns det faktiskt inga givna ställen att spela på tyvärr. Det finns ett ungdomshus, men arrangemangen där inte alls funkat bra. Det fanns även en rockbar som satte upp en hel del bra grejer. Men tyvärr slog dom igen ganska nyss. Annars finns det väl några arrangörsgrupper som sätter upp lite spelningar nån gång ibland på olika ställen...6. Ni ligger inte på latsidan, utan släpper minst nånting varje år. Om man går tillbaka till er första CD, vad är skillnaden mot det senaste ni spelade in?

Om man jämför våran första cd "Tomma ord är inte värda ett skit" med den senaste inspelningen som släpptes som "Industrilandskap" epn och split-epn med Sand Creek Massacre så har det helt klart gått mot ett mörkare, aggressivare och tightare sound. Skulle nog säga att det finns lite mer humor på första skivan också. Inte för att den är särskilt skojig alltså, men det var nog ändå på lite annat sätt då jämfört med nu. Självklart har vi lika roligt nu, det är inte det jag menar. Det är nog så att det inte kändes lika noga i början, så vi gjorde lite vad som helst. Nu är man ändå lite mer eftertänksam på vad som görs.

7. Har ni gjort er ett såpass stort namn än så att ni kan dra mycket folk till spelningar i Sverige. Jag tycker själv det är ett problem att många människor inte vågar gå på en spelning med något man inte hört tidigare.

Nej, det skulle jag inte påstå. I Sverige kan det ju som du säger vara ganska svårt att få folk till spelningar, tyvärr. Särskilt när det gäller små okända band, men även när det gäller lite större band. Det är synd, men många sitter hellre hemma och slappar eller super än att gå på spelningar.

8. Berätta hur dealen har varit med och mellan Hobo, Em och Halvfabrikat.


Det är en del olika bolag från olika länder som har varit med på vissa släpp, men i stort sett är det Halvfabrikat Records som släpper våra skivor. HoboRec är alltid med på ett eller annat sätt eftersom det är i deras studio i Jönköping som vi spelar in alla våra grejer. Våran första cd släppte vi däremot på egen hand och det var då vi kom på namnet Em Records. Men det har funkat väldigt bra att samarbeta med Danne och Halvfabrikat Records, och det kommer vi säkert att göra framöver.


9. Vem i bandet får alla groupies samtidigt som vem är det som sköter tekniken medan vilka är mest intresserade av alkoholen när ni kommer till ett nytt ställe?

Det är inte direkt någon idol- eller rockstjärnemusik vi spelar så den första frågan passar vi på. Men Johan "mr elektroniker" kan allt se till att ordna upp med tekniken när det krånglar, och sen måste jag nog säga att alla är rätt sugna på ölen när vi kommer till nya ställen. Är inte det halva nöjet?
__

Det är halva nöjet helt klart. Men groupies kan också vara ett nöje... inte för att jag vet...

2009.04.22 Fylla år

Pressrelease

2 minuter över 1 föddes jag. Hm, jag älskar min mamma även när hon är där uppe i himlen, jag kan bara se att hon har gjort ett enda misstag i hela sitt liv, vad jag vet iallafall. Det skedde 9 månader innan den 22 april -79. Ha nu har ni fått min ålder och kan räkna ut hur gammal jag är. Men det är ju inte bara hennes misstag, han med mustaschen gjorde ju sitt, men han har ju fått sitt straff... tre gånger i rad nu till och med... ja, han håller på djurgårn och det kanske är det största straffet hehe.

Eftersom en del läser här vore det schystare att istället för ett grattis, kommenterar med ett par band/artister som skulle kunna komma och spela "Ja må han leva" för mig.

Jag ber, inget stort uppvaktande, lagom är bäst, förutom med vissa saker...då är det jättemycket som är bäst. Den som vill fira mig gör bäst i att fråga efter mitt kontonummer =)

2009.04.20 Bajen-Dif

Den här dagen har inte varit att leka med. Med tanke på att jag inte går på Råsunda sålde jag min biljett (för halva priset) och stannade kvar här på landet och såg matchen på tv. Jag är helt matt nu, trasig men nånstans där inne finns väl glädjen. Det är inte så viktigt. Vi vann. Men förmodligen vann vi för att Dif var usla, urusla. För Bajen är inte bra även om det såg bra ut ibland. Nathan var riktigt jävla bra. Vi behöver en target som honom där uppe. En stor och stark jävel.

Olof Lundh säger att man inte ska häckla domarna.
77 säger - fuck off, stenhårt. Dessa brutala missa i inte bara våra matcher utan rakt av, då måste man väl få kritisera? Och häckla...Domarn har hasch i pipan...

Orkar inte skriva mer, ville bara skriva lite.

2009.04.18 Pipes and pints

Jag håller på att styra ihop en turné med Pipes and Pints från Tjeckien. Jag har skrivit massor om dom förut och vill man lyssna gör man det på http://www.myspace.com/pipesandpints Jag söker folk som ordnar spelningar, klubbar, arrangörer osv. Samt lokala band som kan tänka sig att joina och dra dit folk.

Turnén kommer ske i början av oktober. Just nu är det bara en spelning bokad, på Henriksberg i Göteborg tillsammans med något eller några fler band. Den 3:e oktober är det som gäller.

Hör av er om ni har idéer. 2-9 oktober ungefär. Förutom den 3:e då.

Kom igen och hjälp oss nu, stöd scenen. Hata allt!

Kontakt: schizodistro@hotmail.com

2009.04.15 Sådär ja

Jävligt svårt det här, jag får liksom skriva för mitt eget intresse eftersom det känns som att Hammarby och mina musikprojekt (som inte handlar om 77) ligger väldigt långt ifrån varandra. Jag tror att båda grupperingarna läser här dock, det bästa vore ju om alla kunde ha samma (utsökta) smak som jag har.  Här kommer lite skitsnack om både musiken och fotbollen

* Det börjar arta sig med alla musikprojekt. När det gäller turnén för Pipes and Pints som jag försöker styra ihop till hösten är det ett datum (+ support-band) som är klart. Jag återkommer när allt är spikat. Vad det gäller skivan jag ska släppa blir det 3 band på den. Zudas Krust, Psychotic Sufferance och svenska Irritation. Omslaget är så gott som klart, fast jag kommer få göra om det nu när Irritation ska vara med, irriterande.

* Jag såg på DIF-Gefle idag (på tv) och DIF var riktigt dåliga. 0-0, skönt att dom inte vann. Förmodligen gör DIF och Bajen sällskap ner till Superettan. Men av djurgårdsspelet bådar det gott för oss inför måndagens jävla ångestderby. Dock var ju inte vi särskilt bra mot Gefle heller. I Göteborg blir det iallafall många mål. Ena dagen kan ett lag vinna med 6-0 för att nästa gång torska med 1-4. Men jag skiter i Göteborg, jag har mest bara ångest inför måndag trots att vi har match imorron borta mot HeIF. Den här säsongen är skit, det enda som spelar roll är derbyvinster. BP leder efter 3 omgångar och kan lika gärna ta hem guldet, bara inte Aik eller Dif gör det.

* Sådär ja...

2009.04.14 Musik

Fy fan vilken mardrömsdag. Jag vet inte riktigt var jag har befunnit mig. Nånstans mellan ren jävla ilska och total apati. Och inte nog med det, Aik gick och vann också mot ett totalt håglöst Kalmar. Tur att jag har så mycket projekt att jobba med. Inte för att nånting ger mig stålar, det är ändå skönt att göra något man tycker om och att arbeta med människor som det fungerar bra ihop med.

Nyheter om skivan
Ja, det har dragit ut en del på tiden och jag är jävligt glad över alla fina ord jag fått angående förra skivan. Nu är det som så att om 3-4 veckor ska jag lägga sången. Förbered er på att den här skivan kommer att bli annorlunda. Det blir elektronisk musik men med busiga texter och den största kontrasten skapas av min sång till en musikstil jag aldrig varken lyssnat eller lallat med på. Jag tror jag kommer bli nöjd iallafall.

Övriga projekt
Jag ska släppa en skiva med indonesiska
Zudas Krust, det blir en split tillsammans med Psychotic Sufferance från Malaysia. Så nu ska jag sätta igång och göra omslag till den skivan. Men jag har en idé om att lägga in två band till på den, ett franskt Filthy Charity samt ett svenskt jag inte bestämt riktigt än. För att försöka få med fler att splitta kostnaderna. Och JA, jag vet att det här är rätt extrem musik så det är inte lag på att gå in på länkarna för att lyssna på banden. Men om man har en fallenhet för råpunk/grind så vassego. Och är det så väl att någon som läser det här kan vara intresserad av att sponsra så tveka inte att säga till.

Sen jobbar jag ju på att sätta ihop en Sverige/Norden-turné åt Tjeckiska Pipes and Pints. Jag inväntar några svar. Men om dom inte är här och spelar i början av oktober ska jag fan äta upp min hatt. Nu behöver jag främst Oslo och Malmö-kontakter.

Ikväll ska jag på Cirkus på Tillsammans med Caj Carlsson. Med bl.a Caj, Sundström, Johansson och massor av andra artister, det ska bli as-kalas :D


Helt underbart omslag av Joakim Lindengren.

2009.04.13 Pinsamt och uselt

Jag hade det på känn. Jag vågade inte snacka för mycket innan matchen om hur förnedrade djurgårn blev mot IFK. Visst var det kul men det är ändå skitsamma. Att inte kunna vinna hemma i premiären inför sin egen publik är bedrövligt. Mot Gefle. Det är katastrofalt. Det är lika pinsamt som det som hände på Norra mitt under matchen. Jag tänker inte skriva mer om det än att jag hoppas att det sköts jävligt snyggt och bra internt. Sen tänker jag inte gå ut med mina åsikter mer än att det inte får hända.

Bilderna från igår på Svenska Fans var bedrövliga, och förmodligen tagna av nån proffsfotograf med bra kamera. Här kommer ett par av mina bilder som togs med vanlig mobilkamera, och som jag tycker är bättre än dom på SF.
Klicka på bilderna så blir dom större

   

    En bro en bro...

Just idag...


2009.04.08 Bilder från Elfsborg

Här kommer ett par bilder som jag tog från bortaresan till sveriges gnällstad nummer 1. Det är jävligt kul att läsa borås tidning där invånarna gnäller på att allt bara handlar om Elfsborg. Till och med Gefle är en roligare stad. Folk flydde tydligen när vi var där, dom upplevde en hotbild i stan. Haha. Men det var ju skitmycket locals ute och tittade på oss. Jag tror dom ser fram emot nästa år då vi kommer ner igen.

Okej, bilderna är kanske inte världens roligaste men...bättre än ingenting. Klicka på dom för större storlek

     

   

 2009.04.05 Reserapport från igår

Hur fan ska man börja? Jaja, det här är iallafall gårdagen sett ur mina ögon. Jag har perfekt syn men på dessa resor brukar den bli aningen suddig efter ett tag, jag undrar varför. Det kanske visar sig om man läser min reserapport från dagen då vi stormade Borås för att möta ett stort hatlag - Elfsborg med hatspelaren Anders Svensson. Den här texten blev rätt lång så jag sätter rubriker om folk inte skulle orka läsa hela.

(Bilder och filmer kommer en annan dag) (Just ja, givetvis blurrade bilder)

Smidig avfärd
Till att börja med har jag nog aldrig varit med om hur lätt allt gick vid avfärden. Bussarna var redan där när jag och DD kom upp på Gullmars bussterminal. Det var egentligen bara att kliva på, bussen var nästan full då men vi fick platser brevid varandra ganska långt fram. Sen hade vi många timmar framför oss.

Alkohol
Jag hade inte tänkt att börja dricka förän vid 11-12 tiden men redan nånstans vid Årsta ropades det "Skål 77:an" så ja, det fanns inget annat att göra än att falla för grupptrycket och skeppa upp sin flaska Kir vid 7.30-tiden. Den var slut nånstans runt Nyköping, hade däremellan bjudits på en öl också. DD fick smaka Kir för första gången och jag tror att hon inte har något emot att dricka det igen. Wohoo, det är alltid skönt att inviga folk i den ljuvliga drycken.

Paus i JKPG och kräks
Första riktiga pausen blev vid Mc Donalds i Jönköping. (Annat var det förr när vi åkte SL-buss, då blev det fler pauser, inte så konstigt) Jag tyckte polisen inne på Mc Donalds var skön som pekade med hela handen och (om jag minns rätt) med megafon vrålade ut att vi skulle dämpa volymen. Om jag ska vara ärlig tror jag att tjejerna på "donken" tycker det är rätt kul när det händer lite i sånadär sovstäder. Även om det blir till att jobba hårt och fort. Nåväl ju mer folk hällde i sig desto mer ökade sången i bussen. Inte det en ovanlighet heller. Vår bussvärd sa klart och tydligt att en spya skulle kosta 1000 spänn. När vi hoppade av bussen (tror det var i JKPG) så luktade det spya och visst var det så, en liten stackars pojk hade spytt, vilket resulterar i att hans månadspeng förmodligen kommer bli mindre under några månader.

Musik i bussen
Min skiva spelades några gånger, tur för mig var jag inte med i den bussen som spelade den om och om igen, det hade inte mina jantelagsnerver klarat av. En rosa helikopter spelades många gånger och ibland blev det riktigt bra musik då den blandskiva jag hade gjort snurrade igång. Haha, bussvärden gillade dock inte den. Äh, han är bra och schyst så jag tyckte inte det fanns någon idé att sura.

Storma stan (bt.se tyckte att uppmaningen från vårat håll att storma staden var skrämmande)
Väl framme i Borås, eller runt Ulricehamn hade jag slutat dricka, det blev en Kir, två öl och några klunkar whiskey. Jag gamblade och efter en stund i Borås tog jag min medicin, jag överlevde och jag fick inte ont, hade inte ont på hela resan vilket var skönt. Nu hade vi verkligen intagit staden. Inne på krogen Brasseriet var det så jävla varmt och saknaden av syre var total, det blev inget att dricka där för mig och DD. Hur som helst var det kul att träffa alla vänner där och runt om i stan, som Cascarino. SE16, Bocata, Tompa, Jack m.fl De två sistnämnda skulle jag vilja veta receptet av hur man alltid kan vara glad.

Marschen i korthet och Borås tidning ett skämt
Marschen till Borås Arena löpte på rätt lugnt. En kvinna i en bil fick det lite jobbigt då folk knuffades, trängdes och några (tyvärr) med flit skulle på bilen. Då kom moralkärringen i mig fram och rensade upp runt den då jag ärligt tycker det är onödigt att ge sig på en privatpersons bil. Det som står i Borås Tidning angående hur vi forcerade fram och vandaliserade är bland de sämsta artiklar jag läst. Vad som hände med de två utländska tjejernas bil från början vet jag inte och tänker inte säga något om det men en av dom två var ganska kaxig, mer vet jag inte och tänker inte göra som tidningarna och fabricera ihop något. Jag kan däremot citera min egen text från den omskrivna "maria går på vägen" då Borås tidning skriver om att det var slagsmål på natten efter matchen och hade lagt in ett par bilder från marschen med rökfacklorna "...men hur fan är det ställt, då bilder på bengaler används rent komersiellt"

Bönder organiserar med misslyckat resultat
Maken till dåligt organiserat har jag nog fan aldrig varit med om när vi väl kom fram till arenan. I runt 45 minuter stod vi vid entren och uppmaningar om att forcera började ljuda allt högre. Som tur var fanns det ju sköningar som tyckte att vi skulle vara "trevliga bajen" och inte trycka på, samt en annan sköning som skulle sänka alla som tryckte på. Jag tror det var två ingångar, jävligt bra när dom vet att vi kommer ner med så många. Till slut efter mycket pina och den sedvanliga visitationen var vi frame vid biljettkollen där man skulle lämna fram bokningsnummer och leg. Det var ju den infon vi hade fått. MEN FAN HELLER. Gubben talar om för oss att vi måste ha biljetter. Dom skulle vi hämta ut 30 meter längre bort i en ny kö. Det höll på att slå slint i huvudet men några Stesolid fick lösa det. När vi kom dit vi skulle hämta biljetterna hände det ingenting....ingenting betyder just INTE ETT JÄVLA SKIT. Biljetterna hade tagit slut och folk blev vansinniga. DOM VISSTE att vi skulle bli många, varför har dom inte biljetter då? Men dom skulle fixa fram till oss. Det började bli lynchstämning, det kom inga biljetter så dom (förmodligen Stockholmarna) bestämde att vi skulle komma in ändå genom att visa upp bokningskvittot och leg (som jag försökt med 30 minuter innan). Så efter en andra visitation kom vi fram till gubbjäveln som skulle kolla biljett igen och jag körde samma procedur... han körde samma procedur och bägaren började rinna över. Vet dom inte vad kommunikation och information är på landet? Det slutade med att jag tryckte på knappen för att kunna släppa in mig och DD.

På läktaren
När vi kom upp på läktaren var det så gott som fullt, men vi fick ganska bra platser, mitt i men inte längst ner i det värsta röjet, passade mig bra, man börjar ju bli till åren hehe. Det var riktigt bra tryck, kanske att vår Capo kunde hållt sig mer i mitten än till vänster för att få ännu mer fart på allas stämmor. Men men, petitesser. Det som störde mig mest var mannen i 45-50 (?) års-åldern som stod med sin son i 5-6 åldern (?) och var riktigt jävla tankad. Det finns saker som stör mig, och just sånt stör mig. Om man tar med sig sin unge i klacken får man fan vara kapabel att kunna stå på sina egna ben. Som vanligt kom den mest brutala stämningen av sig till andra halvlek, även om det fortfarande var bra klass på oss. Jag vet inte varför det blir så, det har alltid varit så i alla lägen av resultat. Med tanke på allt ståhej innan vi fick komma in på arenan vet jag inte hur tifot var men det var väldigt mycket konfetti och liknande på läktaren. Andra halvlek placerade vi oss längst upp, ungefär som jag brukar göra på Söderstadion också, då jag "bara försvinner". Men där hängde vi med två andra polare.

Matchen
När man står, packad som en sardin och sjunger eller vrålar är det svårt att hänga med i matchen hela tiden men jag tyckte trots allt se rätt bra och ska ge Traore en hel del tack och beröm som räddade något öppet mål. Hela backlinjen skötte sig bra. Poppen, virrade en del, han höll ju trots allt nästan nollan, det mål han släppte in var på en ytterst tveksam straff då Keene som sökte in till scenskolan men blev utkastad på grund av ingen talang alls filmade till sig en straff. Solnatattaren Ishi rullade in den. Någon minut senare fick dom straff igen, den räddade Poppen tack och lov. Han är virrig men gjorde en del utboxningar och det är nog svårare än man tror att gå upp bland minst 5 spelare och boxa bort bollen. Vi gjorde iallafall första målet och det känns bittert att tappa en ledning, då är det klart skönare att kvittera. Men målet, vilket jävla mål, Emil drog till med ganska dålig vinkel ett par meter utanför straffområdet, rakt upp i bortre krysset. Vild glädje, kramkalas på läktaren och en jävla skön känsla. Min hundring på bajenseger till 6 gånger pengarna kändes skön då, men men... 1-1. Med det lag vi har mot det lag som tippas med i toppenstriden får man väl ändå vara ganska nöjd. Enligt statistiken hade vi bara 1 skott på mål, det är underprestation, det fanns faktiskt en hel del skottlägen som inte nyttjades. Visst är det schyst med passningsfotboll på ett tillslag men Emil bevisade ju att skott lönar sig. Så offensiven får fan inte godkänt. Det bådar inte gott.

Hemåt....hemåt...
Bussarna väntade utanför arenan och det gick smidigt även hem. Återigen stannade vi på Mc Donalds i Jönköping, det var lite lugnare den här gången, dessutom hade fler och fler slocknat till i bussen och jag vågar nog använda plural - bussarna. Själv somnade jag strax vid Linköping, då hade jag tagit en sömntablett vid Jönköping. Vid Södertälje väckte DD mig och jag tyckte att resan hade gått jättefort, jag visste ju inte att jag hade sovit då, och jag hade svårt att tro på det när hon sa det. Men när jag tänkte efter lät det inte helt märkligt för var fan hade Norrköping och Nyköping tagit vägen?

Gullmars efteråt
På Gullmars torg när jag väntade på att bli hämtad smög ett gäng yngre grabbar förbi, jag anade att det inte var bajare, där stod jag helt själv men kände mig inte särskilt orolig ändå. Det kom två bajare i ungefär deras ålder och dom bekräftade att det var gnagare, såvitt jag vet hände ingenting, inte vad jag såg iallafall. Så odramatiskt slutade dessa 20 timmar.

Tack som fan till alla Bajare, speciellt tack för ressällskapet till DD.
En stor jävla känga i skrevet till de som misslyckades katastrofalt med organisationen i Borås - Elfsborg alltså. Det var riktigt jävla pinsamt. Pinsamt att läsa människors kommentarer i Borås Tidning också, jävla bönder. Det är intressant att dom är trötta på att allt bara handlar om Elfsborg jämt. Dom har liksom inte förstått (även om jag nu hatar Elfsborg) att Borås inte vore med på kartan ens om inte laget fanns.

HAMMARBY!

2009.04.03 morgondagens storm

Morgondagens storm, det låter ungefär som en låt med valfritt RAC/WP-band. Så om jag skriver Crying children of war så låter det ungefär som vilket jappe-hardcoreband som helst. Och skriver jag en text som går såhär "lalala och sommaren är skön" så kan man tro att jag lyssnat på Per Gessle en hel del. Om jag beskriver min smärta i kroppen kan man kalla mig för ajajaj-mannen från "En liten film om döden" Men just nu väljer jag att konstatera att Broder Daniels bakgrundskörer passar bättre...."aaaaaahhahhhh" så slipper jag ödsla kraft på att jämra mig själv.

Fan svamlar jag om?

Jag skulle ju skriva något vettigt om morgondagens resa till Borås men jag kom av mig helt efter att ha kört in bilen i garaget. Där mötte jag den största spindel jag nånsin sett, den var gigantisk. Jag skrek som en flicka och pappa slog ihjäl den. Pratade med min bror förut angående mina psykiska mardrömar. Då sa jag att jag hellre skulle drömma om 1000 spindlar men jag har ångrat mig.

DD> Bara så du vet, om min dröm blir sann så kommer vi att få springa till Södertälje imorron för att hinna med boråsbussarna, samt att du kommer spruta ner mig med ketchup totalt. Ge fan i det!

Nu är iallafall allting fixat inför morgondagen, jag har med andra ord varit på bolaget.

STORM!