2009.08.28 77-skiva förbeställ

Det här är först och främst till landsortsbajare

Inom en mycket snar framtid kommer äntligen den nya 77-skivan att dyka upp. För att vara på den säkra sidan för att få den första laddningen (50-100 ex, ej bestämt än) är det bäst att göra en förbokning. Allt du behöver göra är att skicka ett mail till blogg77[@]hotmail.com med Rubrik: förboka samt antingen inget eller valfritt meddelande

Så återkommer jag med relevant info när den är färdig. Som sagt gäller det här främst landsortsbajare då skivan kommer gå att få tag på i stockholm mycket lättare

Försäljningsdatum

* 13 sept hemma mot ÖSK  (återkommer med försäljningsinfo)
20 sept IFK borta, då framför allt folk från de trakterna kan passa på och inhandla
23 sept hemma mot Gais. Mer info senare var och hur den kommer säljas
27 sept MFF borta
25 oktober på Råsunda mot AIK
1 november hemma mot Häcken

* Förhoppningsvis, info kommer

Info
4 låtar totalt galen cross-over musik. Electro goes 77 argt, glatt, galet, djupt, seriöst, oseriöst med en röd tråd - Kärlek till Bajen, Bajare och Bajenland och hat till ALLT annat. Jag kan inte beskriva riktigt. Men jag tror ingen kommer att bli missnöjd. Priset kommer att ligga på 50 kr. De 4 låtarna håller längre speltid än dom 6 på första skivan.

Övrigt
Första skivan (Skit i stan) är slutsåld, det kan finnas några kvar i Tifo butiken i Gamla Stan. En butik som alltid är värd att besöka. OM jag tar fram nya ex av Skit i stan kommer jag meddela det HÄR och ingen annanstans Sen till vintern kommer givetvis den nya skivan säljas på hockeyn antingen av mig eller förhoppningsvis av Stockholm Södra. Och förhoppningsvis i Tifobutiken. Det kommer inte att finnas hur många som helst vid varje tillfälle men däremot ska jag se till så att alla som vill köpa den nya skivan på något sätt ska få chansen att göra det.

Lyssna på smakprov av 2 av de nya låtarna på
http://www.myspace.com/sjuttisju

Arbetstitlar på låtarna
1. Vi mot dom
2. Liket lever (Till Bajen Fans Hockey)
3. Kanylparken
4. Bajendub

Bussvärdar på bortamatcherna, kontakta mig för ett bussex med start den 20:e mot IFK
(bussex....vi knullar lik utan kondom...)

2009.08.22 Schizo Fanzine #2

Jag tänkte bara göra lite reklam för mitt fanzine Schizo Fanzine. Nu har tvåan kommit ut och innehåller intervjuer med: Inepsy, Saturdays Heroes, Pints and Punx, Filthy Charity, Drunk Nach Osten, Campus Sterminii / Giuda och The Black Tartan Clan.

Gå till
http://schizofanzine.blogg.se där du hittar både #1 och #2 och det går att läsa dom direkt på nätet, det går även att ladda ner som PDF-filer och så går det att ladda ner en PDF-fil där sidorna är sorterade så att om du printar ut på både fram och baksidan av ett papper så blir det som en riktig papperskopia av fanzinet. Totalt 9 papper.

Rubbet är gratis, så kör på.

 
Schizo Fanzine #1                                   Schizo Fanzine #2

2009.08.17 R.I.P

Mannen, myten och den stora diktaren Onkel Kånkel har lämnat oss. Förmodligen sitter han där uppe på sitt moln och dricker drinkar med Hyland, Egon Kjerrman, Povel och Martin Lung.

Jag kommer att tillägna Onkel Kånkel den här veckan genom att spela både bortglömda samt klassiska stycken. Jag börjar redan nu med Schnitzel Fritz och tänker mig tillbaka då Onkel spelade på nalen inför folk och inför fä. Det är ca 16 år sen jag hörde Onkel Kånkel för första gången. Kalle Anka suger pung-LPn inspelad på ett kassettband. Jag tror det var så det började för många. Taskiga kassettbandsinspelningar. Men utan Onkel skulle jag idag inte känna till t.ex Egon Kjerrman med andra ord skulle jag missat den fantastiska låten Bla bla bla. Jag skulle inte heller garvat mig fördärvad varje gång Hyland nämns. Jag skulle förmodligen inte heller sjunga med i Povels sköna bit Sturske Laban.

Onkel Kånkel R.I.P

2009.08.12 ACAB

Från sthlm-södra


Manifestation mot polisattityder 2009-08-11

På lördagens match mot Elfsborg tar Hammarbys aktiva supportrar ett initiativ till att manifestera mot den inkompetens och obehagliga attitydsproblem som finns hos polisen. Vi på Sthlm Södra hoppas att de blåa stirrar lika mycket upp mot klacken som de brukar från det lilla spankvarteret i hörnet mot västra. Ingen flagga lär hållas i vägen denna gång. Det är fritt fram för enskilda supportrar/grupper att framföra sin syn på polisen - såväl strukturella arbete som enskilda polismäns attityder på många matcher.

2009.08.10 Roligt

Tack för den goda respons jag från smakproven från nya skivan, jag tror det blir höstens stora partyskiva. Från början var jag tveksam men det blev ju faktiskt ett bra resultat. Och det är väl det viktigaste, eller det viktigaste är att den som köper skivan kommer att vara nöjd.

1-0 mot dif igår, det var en jävligt dålig match, men jag kan tänka mig att nerverna var på topp hos alla 22 spelare på plan, sen att göteborgaren/djurgårdaren (identiteten?) gör mål åt oss är ju jättekul. Men det hade fan varit bättre om vi vunnit med 2-0. Men jaja... en vinst är en vinst, men en vinst mot dif i detta läge gör det hela ännu roligare och ännu större...

... men tyvärr kunde inte jag fira då jordens panikångestgråtattack bröt ut strax efter. Och OM den ickehändelse som inte bröt ut skulle ha brutit ut kunde jag gå i fronten som slagpåse för jag manglade på mig själv ett 20 tal smockor, en som fick mig att gå i backen. Så den stora holmgången som bröt ut i under 30 minuter skedde i ett radhus i en söderort. DET är dynamiskt, skön svenssonmiljö och ett aggrovevande. Men vad gör man inte för konsten...?

Heja Hammarby!

2009.08.07 Smakprov

Nu går det att lyssna på 2 av dom nya låtarna på
http://www.myspace.com/sjuttisju

Tänk på att dom inte är färdigmixade, men som sagt, sett gott smakprov

Hoppas dom blir uppskattade

FORZA BAJEN

2009.08.05 Trött

Match mot HeIF i måndags. Jag kände rätt tidigt på dagen att jag inte skulle kunna gå på den. Vilket jag inte gjorde heller. Det börjar bli tröttsamt det här, riktigt tröttsamt att aldrig kunna veta hur det känns från dag till dag. Det enda som erbjuder konsekvens är Bajen som inte kan vinna. Tydligen skulle vi varit värda minst 1 poäng mot halvtyskarna. Men som de stolpskott till spelare vi har blev det precis så, en jävla stolpe på övertid.

Roligt var det att se dif-matchen, dom är ju verkligen dåliga och det glädjer mig. Fan, hur ska det gå på söndag?  Nervositet.

Här kommer en låt med ett av mina gamla band
Diskent - Vem är mest bra

Vem ar mest bra?

2009.08.02 Skivan ännu närmre

Under lördagen har den kommande 77-skivan kommit ett steg mot en release. Det var riktigt kul och det gick bättre än vad jag hade väntat mig. Det har liksom aldrig funnits i min värld att sjunga till elektronisk musik men vi som ligger bakom det hela har sammarbetat bra och jag är nöjd. Det hoppas jag att ni kommer bli också.

Nu ska den bara mixas färdig, sen jävlar ska ni få höra på party. Det blir sammanlagt 4 låtar, men den totala speltiden kommer ändå bli lite längre än den förra skivan. Den är förresten helt slut nu, och jag kommer inte göra några fler av den, men om någon vill lägga upp den på piratebay eller något liknande så är det bara att göra det.

Måste bara säga en sak, det är inte lätt att sjunga till techno, men med lite möda så gick det vägen. Ja så gott det går. Håll koll här eller på sthlm-södra, de två första ställena som kommer att framföra nyheten om när skivan är färdig för marknaden.