2009.07.28 - Nya skivan

Javisst, på lördag ska jag lägga sången på den nya 77-skivan, så den borde vara helt klar någon vecka in på Augusti.
Som jag sagt tidigare så kommer musiken vara mil ifrån vad den är på första skivan. Jag ser det här som ett expriment. Om någon vill komma med förslag om vad jag ska ha på omslaget är det bara att lägga en kommentar.

Kom ihåg - Hata Gais...

2009.07.05 Paaaarty

"Ooh la la la Ooh la lay There's a party in Paris Palais"
-Uk Subs - Party in Paris


Ja herrejösses, vad ska man säga om gårdagen och var ska man börja? Det blev en blöt dag minsann. Party in the park arrangerades på ett underbart sätt. Ska/Reggae-sessionen av alla DJ's som spelade var helt underbar. Även om några andra skulle försöka sig på ett sånt arr. som vi hade igår kommer det aldrig kunna bli som det här. Dessutom är jag övertygad som att kanske Aik börjar köra något liknande. Massor av folk, dyngfylla, vanlig fylla samt en någon nykterhet. Och bland det bästa av allting var att jag tog revansch på mig själv och var där, både på festen och matchen.

Det var lite svårt att koncentrera sig på matchen. Så jag såg den idag i efterhand på tv. Vi hade ett ganska nytt spel och grattis Totte till målet i comebacken. Visst, det var en del slarv, men i helhet tycker jag att det var bra. Och som vanligt är vi först... ut på plan sprang en dyngrak lirare och började härja lite, vettefan vad det var för gestikulerande, hur som helst var det ingen huligan, det var inte heller någon full man, det var en kvinna. Var ser man kvinnor springa ut på planen i stil med fyllot som sprang ut under matchen mot DIF på Söderstadion?

Vi vann iallafall med 2-1 och det var det viktigaste. Det första målet var så jävla snyggt. Synd att inte Rami fick hålla nollan, men ser man sobert påd et hela skulle TFF kunna fått in något mer mål.

Efteråt drog jag iväg själv till city, sedan till Carmen. Vettefan om jag har hål i fickan för jag har inte så mycket pengar kvar.

Tack till alla för gårdagen!

DD: Ja igår var jag å topp :D

2009.07.01 Gått för långt

I söndags när jag skulle ta bussen in till Gullmars för gångtransport vidare till Söderstadion när Bajen spöade BP, då gick det fan för långt med allting. Jag kom till busshållplatsen, men innan bussen kom vände jag och gick hem. JAG KLARADE INTE ENS AV ATT GÅ PÅ BAJENMATCH... förstår ni då att det inte är bra och inte känns bra.

Ser fram som fan emot lördag, match mot TFF och Party in the park men jag är rädd, tänk om det inte går då heller... Jag klarar inte av att utsätta mig för det när det är så här. Att vara bland människor, inte ens bland människor jag känner och mer eller mindre älskar. Jag älskar hela Bajen och vår kultur. Men jag är sjuk, jag vill inte vara med längre. Fruktan för vad som kan hända (det kommer förmodligen inte hända ett skit) är så stor. Men vad kan hända? Det är en lätt fråga men det finns inget lätt eller rätt svar.

Under alla dessa år har Bajen egentligen varit det enda jag kunnat vara med på. Ibland känns det som om jag försummar mina vänner. Under tiden jag krökade varje dag och isolerade mig försummade jag många. Alla ni som försökte, jag försökte också, men det gick inte. Jag önskar att jag kunde träffa er, att ni kunde komma hit. Nu krökar jag inte, förutom vid vissa tillf'ällen, men  aldrig själv bara sådär, men isolerad är jag. Jag trivs med att vara själv, så länge jag kan välja det själv, det kan jag än så länge. Men ni ska veta att ingen är bortglömd.

Så, jag ville bara öppna mig och öppet klargöra det här.
HAMMARBY!

//77