2009.07.05 Paaaarty

"Ooh la la la Ooh la lay There's a party in Paris Palais"
-Uk Subs - Party in Paris


Ja herrejösses, vad ska man säga om gårdagen och var ska man börja? Det blev en blöt dag minsann. Party in the park arrangerades på ett underbart sätt. Ska/Reggae-sessionen av alla DJ's som spelade var helt underbar. Även om några andra skulle försöka sig på ett sånt arr. som vi hade igår kommer det aldrig kunna bli som det här. Dessutom är jag övertygad som att kanske Aik börjar köra något liknande. Massor av folk, dyngfylla, vanlig fylla samt en någon nykterhet. Och bland det bästa av allting var att jag tog revansch på mig själv och var där, både på festen och matchen.

Det var lite svårt att koncentrera sig på matchen. Så jag såg den idag i efterhand på tv. Vi hade ett ganska nytt spel och grattis Totte till målet i comebacken. Visst, det var en del slarv, men i helhet tycker jag att det var bra. Och som vanligt är vi först... ut på plan sprang en dyngrak lirare och började härja lite, vettefan vad det var för gestikulerande, hur som helst var det ingen huligan, det var inte heller någon full man, det var en kvinna. Var ser man kvinnor springa ut på planen i stil med fyllot som sprang ut under matchen mot DIF på Söderstadion?

Vi vann iallafall med 2-1 och det var det viktigaste. Det första målet var så jävla snyggt. Synd att inte Rami fick hålla nollan, men ser man sobert påd et hela skulle TFF kunna fått in något mer mål.

Efteråt drog jag iväg själv till city, sedan till Carmen. Vettefan om jag har hål i fickan för jag har inte så mycket pengar kvar.

Tack till alla för gårdagen!

DD: Ja igår var jag å topp :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback