2010.04.08 Östra Stå + Emmy

Östra Stå's säsongsvideo från 09 är magnifik. Hade Bajen varit lika bra hade vi tagit Sm-guld utan problem. Hur som helst bjöd den på hyfsad musik men det som gjorde det superbra var redigeringen. Jag skrev nånannanstans att filmen kändes regisserad. Som att Östra Stå hade sprungit runt och visat hur övriga supporters skulle gå, hoppa, springa, ligga och precis i rätt tillfälle allt för att klippningen och musiken skulle bli så synkad.

Hade filmen legat på Aftonbladet och dom hade haft rubriken "Sydamerikanska ultras" hade jag givetvis gått på det och för där nere ska ju den kulturen vara riktigt bra. Men fan, Ö.S's film fick mig att känna att vi har det bättre här än i Sydamerika då bilder både rörliga och stillbilder var bra. Sen fanns det en balans av klipp mellan själva klacken och Ö.S som också där höjde stämningen.

Jag satt och tittade igenom en del ultrasvideos då jag håller på att skriva om det på ett annat ställe. Visst har lag med många flera tusen pers i klackarna en bättre utgång till att skapa något mäktigt (sämre utgång också skall tilläggas) men själva videosen var mediokra med det vanliga vilket är klipp på klacken som sjunger, klipp på klacken som bränner, klackljud kombinerat med Bon Jovi osv. Det här var verkligen en Film med stort F.

Den skulle säkert gått att göra ännu bättre men i mina ögon var den fulländad. Och så då passar Ö.S att lägga ner, men jaja, man ska sluta när man är i topp.

Videon kan ses på
www.ostrasta.seNär jag nu skulle logga in på den här sidan möttes jag först av något tragiskt. Tragiken i det hela ligger hos Emmy som fått en present från en kompis i London, läs:

Emmy
fick en försenad födelsedagspresent från sin kompis i London! På bloggen berättar hon: "Den gjorde mig så rörd att jag dog för ett par minuter. Paketet innehöll bland annat en ny Beyond-kasse. Till skillnad från min gamla är denna köpt i London, vilket ökar värdet markant."

Hur fan kan man år 2010 tillåtas säga något så som hon gjort. Att skiten ökar i värde. Hallå, Emmy... Det var en present din dumma jävel. Nästa gång en rik farmor dör, kolla så inte Emmy varit där med arseniken. Man vet ju aldrig vad som kan finnas i det där pengakåta sliskiga hjärtat. Eller så kanske Emmy inte funkat så bra socialt med dom andra jäntorna, men nu när hon kommer med sin nya fina tygpåse så hoppas hon att bli en i gänget. Det är skitbra, då kan Emmy få bära all sprit när dom ska på fest, och när dom blir stoppade av polisen så har hela gänget utom Emmy sprungit därifrån. När då Emmy ska förklara för polisen stammar hon fram något som för det första får henne att låta ap-packad och det andra om sin påse får snuten för sig att det är nån jävla påse hon boffat lim ur ifrån. Jävla äckel-Emmy, nästa gång kanske du ska vända din tacksamhet till vännen som skickade påsen istället för att bara se att antingen a) du har en dyr påse som du kanske kan sälja och tjäna pengar på b) tänka att "det ökar värdet på mig markant" Jävla äckeltjej

Kommentarer
Postat av: P

Får hoppas att videoredigerarn gör UB:s filmer i framtiden, riktigt fin!

2010-04-08 @ 11:12:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback