2010.04.20 Premiär och elände

Idag är det premiär. Det är faktiskt bara 20 minuter kvar innan matchen börjar. Och varför är jag då här och skriver den här skiten? Jag hade ju biljett. Men igår pajade ryggen, vet inte om det är en muskel som slitits sönder eller blivit inflamerad. Jag vet inte, jag vet bara att det gör jävligt ont.

Så nu, 5 minuter innan sändningen börjar på tv skulle jag kunna varit bland mina medmänniskor på och runt söder, på och runt Söderstadion med värme i kroppen från olika håll. Men det är jag inte då jag inte kan röra mig. Det känns helvete att missa något man vill gå på, visst har jag gjort det förut. Jag sket i Cock Sparrer trots att jag hade biljett. Men då var det psyket. Nu när psyket vill så vill inte något eller någon annan att jag ska på matchen.

Vi har för fan premiär hemma. Mot Giffarna. Och det känns så jävligt att inte vara där. Den smärtan är fan likvärdig med smärtan i ryggen. Nu ska jag slå på tv'n och se det ni andra får uppleva på plats. Det unnar jag er, men vem är det som inte unnar mig den känslan.

Hammarby mot allt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback