2010.08.23 Grattis i efterskott

Stort grattis i efterskott till Skallen som blivit gubbe nu. Hoppas partajen var kul, du förtjänar det bästa. Kan passa på att gratulera Hammarby friidrott som tog ett sm-guld häromdagen också. Samt damfotbollen som fyller 40 år.

2010.08.23 Tankar inför Öster borta ikväll

Jag har inte varit särskilt aktiv i kampen om att få bort gnagaren Borgkvist från Bajen. Givetvis står jag bakom att han ska hoppa av eller sparkas ut från vår fina klubb. Men nu börjar jag känna mer och mer att han MÅSTE bort. Han kan ingenting. Han borde ha hoppat av för längesen, vi har förlorat 6 poäng mot Brage t.ex. Matchen i Borlänge är jag tacksam över att den inte gick på tv, vi som var där fick lida rejält, det kändes som om vi var Jesus på korset som tog alla andra bajares smärta.

Ikväll då, eller ja, om drygt en timme möter vi Öster nere i Växjö. Det är en match som vi måste vinna. Måste med stort M. Men matchen mot brage var också en måste-vinna-match. Vinner vi inte ikväll ger jag upp totalt, då kommer vi inte ha en enda chans att ta oss till en kvalplats, vi får snarare kämpa för att inte åka ur. Men om vi skulle vinna betyder inte det är Borken ska sitta säkert. Det ska han aldrig göra.

Det finns många spelare som man vill ha bort. Egentligen är Hopf, Linus, Helg och till viss del Monteiro de enda som förtjänar att vara kvar. Hoppas Rami blir borta för evigt, för Johannes Hopf har varit bäst i Bajen det här året. Han har räddat oss hur mycket som helst.

Dahl, tröttare människa finns inte. Fredrik Söderström, han borde få sparken rakt av. Tobbe Holmqvist... ja vi vet allesammans att han är en av de mest värdelösa som spelat för Bajen. David Johansson, har blivit lite mindre dålig, han har ju potential men man måste ändå kunna slå en passning på den här nivån.

Vi kommer inte att gå upp i år. Däremot blir det två häftiga derbyn mot HTFF nästa år... såvida vi inte åker ur.

Jag måste säga att jag önskade att Tony var kvar i Bajen.