2010.02.03 Vilken skit

Ikväll tog cupresan slut för Leeds. Torsk med 1-2 hemma på Elland Road. Men även om Spurs hade övertaget så kämpade dom jävligt bra ändå. Så skulle jag vilja se Bajen kämpa nångång. Nåväl, vi slog iallafall ut Man Utd.

Det är skönt med dom här rysliga bilderna som börjat ploppa upp. Jag törs inte skriva här, för skulle t.ex Anders Borg bli mördad så skulle jag helt klart vara en att misstänka. Det är svårt att andas, jag gissar på att panikångesten har satt sig i andningssystemet. Men hur som helst har FK beslutat att sätta mig på gatan. Jag är inte sjuk enlig dom. Just när jag faktiskt har börjat inse och tala om för mig själv att jag är sjuk. Men det är skön att dom kan bestämma att så inte är fallet. Ju mer jag tänker på det ju mer inser jag att jag inte kan lita på mig själv längre.

Det är bara hoppas att jag kan hålla mig i kragen. Det är bara hoppas att de bilder som dyker upp i mitt huvud förblir bilder. Det är bara hoppas att jag får ekonomisk hjälp, med tanke på att jag bara har 4 kr eller nåt, iingen mat och räkningar kvar att betala. Men jag är ju inte sjuk, jag får väl helt enkelt jobba ihop dom där slantarna.

Ta mig i kragen nu och bli normal. Ditt smalben pekar rakt ut, det är knäckt, oj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback