2010.06.13 Dagen efter

Igår spelade Bajen mot Falkenberg. Hemma. Det borde ha varit en vinst. Jag tror nästan alla hade räknat med en vinst så det är förbannat trist att det blev 0-0. Och jag vet inte ens om en bajenseger hade varit rättvisande. Dom var verkligen dåliga igår. Drygt 6000 på läktaren, vilket DN beskrev som storpublik. Jag förstår inte vad som händer, men det är Bajen det handlar om, då kan vad fan som helst hända.

Det känns som en käftsmäll varje gång det inte vill sig. Vi går på hemmamatcher och åker på bortamatcher, vi gör så mycket vi bara kan men ändå presterar dom inte ett skit. Som tur är går dom andra matcherna vår väg mer eller mindre. Men vi ska fan inte behöva bry oss om vad andra lag presterar. Jag tror inte vi kommer gå upp i år, visst skiljer det inte många poäng upp till toppen. Men vi beter oss inte som ett topplag ens. Och som sagt, vad andra lag gör är skitsamma. Serien är jämn men fotbollen är fruktansvärt dålig över lag.

Ingen storpublik direkt Falkenbergsklacken Skitmatch

* * * * * *

Nu har jag börjat att tänka på låtar inför nästa skiva. Den kommer bli mer som den första när det gäller inspelning. Jag får hjälp med själva inspelningen + trummor och bas. Jag har tänkt att det ska bli riktigt svängig punk med allsångskörer ala typ Sham 69. Just nu är det svåra att få motivation till texter. Men det släpper väl snart.

Om det är någon som har idéer är det bara att hojta till. Likaså om någon vill att jag gör en cover på nån låt så är det bara att hojta. Det är kul att det är många som uppskattar båda skivorna trots att dom är så olika. Men dom som föredrar den första kommer nog att gilla den kommande.

* * * * * *

Jag har inte orkat skriva så mycket här, det är också något som går i intervaller. Just nu vill jag bara ha ett par raka segrar. Skål för oss!

Kommentarer
Postat av: sandra

sv: varför behöver ja inte bry mej då?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback