2010.07.22 Bajen till semi

Det var en jävla match. Men vi spelade faktiskt bra till och från. På plusfronten bör: José. Petter. Simon och Linus hamna. Inte långt efter kommer både Jarpa och hör och häpna - David Johansson som jag redan förra matchen tyckte har blivit bättre. Givetvis ska Johannes Hopf få beröm, även om han släppte in 2 mål, men det var snarare försvarets fel.

De som förtjänst en rejäl pungspark är: Domaren som var så usel. Jag skulle verkligen vilja se det mål han dömde bort. För att blåsa offside på ett skott är inte klokt. Och sen vår utvisning. Det var ju Pablo som dummade sig vilket han kan vara bra på. Att bajaren drog bollen mot sidlinjen men träffade Pablo med en kanonträff var dock jävligt roligt men Pablo var ju inte sen att få jätteont. Han kan vara så förbannat dryg.

Stämningen var bra. Och det blev rejäl hets efter varje tabbe som domaren gjorde. Jag brukar försöka se objektivt även när det gäller Bajen, det var hur som helst jävligt skönt att vi vann till slut (på straffar) annars hade det verkligen känts som om domaren hade bestulit oss på ett mål och mycket annat.

Sen var det det där med Jesper Blomqvist. Jag tycker inte han ska spela. Visst, han kan vara duktig men han ska inte spela. Framför allt inte när han varit nere i Båstad och spelat kändisvolleyboll. Var det därför han fick byta efter 10 jävla minuter. Pinsamt, skadad eller inte, pinsamt.

Nu får vi möta HeIF, Kalmar eller Mjällby i semin. Jag vet faktiskt inte vad som skulle vara bäst. Tyvärr tyckte jag hörde något om bortamatch. Ekonomin vill inte vara på samma nivå som jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback