2010.07.31 Borta mot Giffarna

Bussresan upp kändes som vanligt. Förutom att jag var jävligt seg i halsen och hade tagit fel på datum. Trodde vi skulle åka när det var onsdag fast det var ju torsdagen åkte på så peppandet från min sida blev aningen fel. Öl konsumerades, kir likaså, whiskey, varm och kall, smultronvin likaså. Ja, dock inte allt av mig. Men det var hyfsad stämning.

Jag och R. drog runt i Sundsvall. Vi tog ett dopp i kanalen, och alla kallsupar fick mig att må dåligt. Helt åt helvete i magen dagar efter. Och lagom till vi kom upp ur plurret så kom regnet. Och som vanligt på landet finns det massa inkompetenta vakter och skit. Så när vi kom till arenan frågade vi var vi skulle in.
- Ni får stå i biljettkön.
När vi kommer fram, då har regnet övergott till störtskur, säger dom i kassan att
- Ni får gå runt, ni ska in på andra sidan.

Jaja, inget annat att göra. Stämningen var från vår sida inte den bästa alls. Jag var förbannat seg i halsen och satt ner den mesta tiden. Så jag bidrog inte värst mycket.

Matchen. 2-2. Vi hade vänt till 2-1 och på övertid får Castro-Tello bollen. Jag anade oråd när han skulle in mot mål. Man får fan tänka lite. Han blev av med bollen och Sundsvall kom upp i ännu ett anfall, och i 92/93 minuten gjorde dom 2-2. Det kändes som en jävla förlust. Kanske var det ett ok resultat men sättet vi tappar på är förbannat dåligt.

Efteråt blev det lite hets. Inget speciellt men ingen ansvarig vågade sig ut. Till och från kändes det som det kunde urarta men det var lungt. Hemresan var sådär... Bajen Assholes ägde Ultras. Många sov eller försökte sova. Jag kunde inte somna trots sömnisar.

Här kommer ett gäng bilder som man kan klicka på

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback