20100625 Diverse

Idag skulle min mamma fyllt år. Men hon lämnade oss 2008-11-04 strax före fem på morgonen. Men givetvis tänker man kanske lite extra på henne den här dagen. Sen är det inte varje dag det är midsommarafton just den 25e. Men jag bryr mig inte så mycket om midsommar. Det känns som jag inte är vuxen nog för det. Dessutom KAN jag ju om jag vill, supa vilken dag som helst nästan, så jag behöver inte någon sånhär helg bara för att supa.

- - - -

Kjell Bergqvist är rätt skön, har kommit med en del dräpande kommentarer både på riktigt och på film. Men igår på Fotbollsextra på Svt så sa han det där som man inte får säga. Att han är Djurgårdare men givetvis blir han glad om det går bra för dom andra stockholmslagen. [...] Ja vad ska man säga? Jag tror inte det har något med att han är djurgårdare, för det där tänker finns ju bland många skitsamma vilket lag dom håller på. Men för mig finns inte ens det där på kartan.

- - - -

Det finns knappt några lag kvar att hålla på i VM. Jag har sett ovanligt många matcher. Men Holland är fortfarande kvar och kan gå långt förhoppningsvis. Sen dom där jävla tutorna som det har snackats om överallt, jag hatar dom, därför tyckte jag om när England spelade, då tog sången över mestadels. Jag har väl inget emot England som så, till exempel kan jag inte få nog av Steve-O's krosspassningar. Hoppas han får trycka in en balja mot Tyskland. Att Nordkorea och Serbien skulle gå till final blev det ju inget med.

- - - -

Vi ses på läktaren
HATA GAIS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback