2010.03.22 Bandy Sm-guld

Bajen vann, men var försvan Herr M.?

Åttonde gången gillt. Det brukar vara roligt att gå på matcher men vädrets makter ställde till det så det snarare var en pina. Ännu värre blev det att Herr M. försvann med våra biljetter. Hur fan skulle vi nu ta oss in och framför allt, var tog Herr M vägen?

Att ta sig in


N. Lyckades klättra in över staketet. Något som jag inte lyckades med då klättring inte är min starkaste gren. Jag gick vidare på isbanan utanför arenan. ALLA ramlade åtminstone en gång, jag lyckades nog stå på öronen runt 5 gånger. Jag kom till en ingång, det var väktare och snutar och allting där men jag gick bara helt iskallt igenom en handikappingång. Fan, jag var ju trots allt berättigad till att se matchen. Även om det inte gick att se ett jävla skit. Jo jag såg faktiskt våra två sista mål. Eller snarare att det rörde sig i nätet.

Bollnäs på vår läktare - pang

När det återstod 10 minuter kom det upp några bollnässupportrar på vår läktare. Dom började spela allan och jag sa åt dom att gå. Då faktiskt för deras egen skull. Den största började hojta om att han skulle döda mig. Jaha? Helt plötsligt slog han så att keps och luva for. Vad skulle jag göra, jag drog ett par nävar i plytet på honom, tänkte tanken att jag skulle slå så att han for nerför trappan, men jag tänkte ett steg längre att det inte hade varit en bra idé. Hur som helst var det några som fick bort honom och jag kunde börja tänka på pitchinvasionen.

Ovig som man är fastnade jag med ena benet vid ett litet staket, men fick hjälp med andra benet över. Sen gick slutsignalen och hundratals fans var inne på planen på någon sekund. Bengaler lös upp och det var sån jävla glädje.

Frågor.

Var tog alla vägen som jag hängde med.
Var tog Herr  M vägen utan telefon men med våra biljetter.

Dagens mest patetiska
.
Killen i Leksandströja som skulle på Almtuna-Leksand. Som efter 30 meter vågade hetsa men som sen när vi kom öga mot öga lite senare hade glömt allt det där och stod och blånekade som den lilla ***** han var. Det går visst bra att brösta upp sig bara man är tillräckligt långt bort. HATA LEKSAND

Men vi har tagit SM-Guld äntligen.

Lite klipp från gårdagenBonus - Bajenkvällen

2010.03.15 Min blaska

Jag har gjort en ny logga till fanzinet. Om det är någon som känner sig duktig på att teckna så hör av er för att göra framsidan till nästa nummer. Som preliminärt kommer att se ut såhär. Banden är hemliga än så länge.

Schizo #5

2010.03.13 Socialgrupp 3

Jag har snöat in mig jävligt mycket på slavisk folkmusik. Jag ska ju dessutom om inte alltför länge till Baltikum, köra ett band som har turné där så dom kan supa i baksätet. Det är mycket musik i April. Bl.a Cock sparrer och Agent Bulldogg. Jag fick tag på en biljett. Ska bli jävligt fantastiskt.

Fick lite filmer från min spelning på Hovet. Alltså, när jag stod där och spelade lät allt så bra. Men jag kanske hade tagit några styrkedroppar för mycket. Men det var roligt och det är huvudsaken.
Här är min Socialgrupp 3, och jag sjunger fel redan i första meningen i första versen. Skitsamma.

Krossa Giffarna!


2010.03.06 Humor för oss som minns

Humor kan vara så olika. För mig som gillar lite skönt namndroppande så räcker det här.

från hitta.se

Ulf A Buller, Byggnadssnickare
Telefon: 08-7155691
Skarpövägen 47 I
132 32 SALTSJÖ-BOO

2010.03.03 Jidder

Tänkte bara berätta att jag har blivit premium-medlem på days.nu vilket innebär att jag får ladda ner alla avsnitt av Våra Bästa År. Jävligt träligt att det började kosta stålar. Men vad gör man inte.

Läste att U2 tjänade över 700 miljoner förra året. Undrar just vad Bono kommer göra med dom stålarna. Undrar hur mycket charity det kan tänkas bli.

Såg Broder Daniel Forever igår, den var lite jobbig. Alldeles för mycket tystnad. Sen förstår jag inte hur man kan störtgråta som de stackars flickorna och även vissa pojkar gör. Men jag kan erkänna att jag tycker BD är bra. Otippat?

Nån som har bilder/filmer från min spelning på hovet i fredags? skicka ett mail på blogg77@hotmail