2010.05.02 Fan fan för fan

Ja vad ska man säga om matchen mot Peking? Vi var inte bra, men jag skyller lätt sista målet på Rami. Man kan faktiskt förvänta sig lite mer av en sådan målvakt som har en jävla stor lön. Jag håller med alla andra, han borde skänka sin månadslön till Hammarby. Han borde ha avdrag eller vad fan som helst. Det går inte att försvara nånting när det gäller det målet HAN är direkt ansvarig för.

Dom andra då? David är fortfarande en jävla skandal. Den dagen han slår en passning rätt ska jag fan börja gå i kyrkan. Filip gick bort sig gång på gång. Simon Helg var bra, Linus var bra. Men Dahl är fortfarande den mest osynliga spelaren nånsin. Visst, han slog in en straff men något mer gjorde han inte.

Såhär står det på hammarbyfotboll.se
"Att Bajen har den bästa publiken i Sverige visste vi redan, men den kärlek och det stöd ni ger klubben i dessa tider överträffar alla förväntningar."

Tänk om vi kunde få något tillbaka nångång. Bara något litet kanske?

Här är mina sedvanliga pluspoäng på start-11an

1. Rami Shaaban  [ - ]
2. David Johansson [ - ]
20. Filip Bergman [ + ]
13. Isak Dahlin [++ ]
3. José Monteiro de Macedo [ + ]
26. Simon Helg [ +++ ]
14. Sebastian Bojassén [ + ]
10. Andreas Dahl [ + ]
15. Petter Furuseth [ ++ ]
9. Sebastian Castro-Tello [ ++ ]
17. Linus Hallenius [ +++ ]

Det blir ungefär 1.50 i snitt. Det är INTE bra. Jag skyller inte hela förlusten på Rami, bara förlustmålet, hela förlusten får laget ta på sig. Som det är nu har vi inget i Allsvenskan att göra. Vinst mot Assyriska och Brage den här veckan är ett måste. Då kanske jag börjar ge lite mer plus.

I övrigt

Försäljningen av Gullmarsplan tröjan gick över förväntan. Det kommer nya, med lite tur finns dom till försäljning mot Brage. Annars blir det till nästa match. Det kommer finnas i XL, L, M och S så håll utkik där Sthlm-Södra har sin försäljning. Och såhär ser den ut. INGEN förbokning.

Gullmarsplan


Kommentarer
Postat av: Sc

Hur kan du tycka att Linus Hallenius var bra? Han var sämst, han brände allt i sin väg och borde ha hittat nätet minst tre-fyra gånger denna match. Såg vi samma match? Annars, bra skrivet som vanligt

2010-05-03 @ 08:41:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback