2010.05.13 Jack is back

Nej, det handlar inte om Jack, Uffe Lundells Jack alltså. Jag tänkte bara skriva en jävla massa skit för att primadonnorna med de två idiotiska tränarna i spetsen inte förtjänar att skrivas om. Eller, det som har skrivits av HFB på Speakers räcker alldeles utmärkt.

Men Jack is back är ett uttryck från Våra Bästa År, nej det är inte serien med Al och hans familj. Det är serien om Bradys, Hortons och alla andra familjer i Salem. När Jack blev dödad av "The Salem Stalker" för några år sedan grät jag, jag har gråtit till TV förut. Som när Bimbo dog i Tre Kronor. Men Jack, han överlever alltid. Han tros vara död nu igen men ligger på ett sjukhus och...tadaam LEVER. Frågan är nu bara hur det ska bli med allt. När Jennifer och Frankie ska gifta sig.

Prylen är att jag ligger massor av avsnitt efter. Men jag har dom nerladdade på min dator. Datorn som kraschade häromdagen. Jag har en jävla massa jobb och annat som inte går att ersätta i den datorn också. Det är fan dödens när sånt händer. Just nu har jag fått igång min gamla dator. Den låter som ett helt polskt brunkolskraftverk och är lika slö som vilken av våra spelare som helst.

Nej, jag kommer aldrig att hata Hammarby. Givetvis inte, men att hata de som sägs representera oss som pissar på oss gör jag utan att tveka. Och att säga att spelarna ska gå ut och ha kul är fan det värsta slaget i ansiktet nånsin. Dom ska inte ha kul, dom ska möjligen glädja oss genom att FÖRSÖKA spela fotboll. Men när dom inte ens försöker då är det inte roligt för oss. Och när det inte är roligt för oss bör dom få veta det.

Jag var inte på plats, men varför tilläts deras målskytt håna oss?

När flera spelare är sämre än David Johansson är det illa. Att vi har en jävla massa dvärgar är illa. Att vi har två tränare som är så långt ifrån Tony Gustafsson när det gäller att visa passion är illa. Allt är illa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback