2010.05.26 Nykter tokresa

Vad nu, "har du ramlat och slagit dig" fick jag som sms från Stiffe när jag berättade att jag skulle köra ner till Jönköping. Men nej, jag fick bara ett ryck och tänkte att jag kunde ställa upp, och vara bland folk nykter. Det gick bra. Jag ska försöka att förklara resan. Fan, jag sitter med en Pripps Blå på flaska och varvar ner, och försöker tänka. Jag försöker hitta min minneskortsläsare, men den har tydligen försvunnit, jag fattar inte hur. Så tyvärr kommer inga bilder nu, jag måste ju dessutom blurra dom för fan. JAG HITTADE KORTLÄSAREN...Så nu blir det photoshop och senare kommer bilderna

Det blev väl en cirka 4 stopp på vägen ner, vår bil låg före de två andra minibussarna men vi mötte upp dom några gånger. Tror några badade i Motala Ström, om jag inte minns fel. Det finns en del sköna bilder och filmer där. En misslyckad roundkick och flera som gick i backen. Söder Bröder visar sån fin kärlek för varandra. Det var rejält party där, men i vår bil var det ganska lungt. Det dracks öl men ingen dyngfylla och spyor som tur var, den enda vad jag vet som spydde var "Spyan", det är inte för intet som han har det smeknamnet. Övrigt, i bilen var det kaos trots allt, jag var övertrött typ och babblade om det mesta, och det mesta var helt orelevant för alla, men jag tyckte jag skulle säga det ändå. Krig utbröt då och då angående musik. Framför allt på hemvägen då jag ville spisa Kalle Moreus, PUNK och Rockabilly men dom andra ville höra disco och såndär kommersiell musik som jag inte kan hantera. Men jag tycker ändå att vi fick en lagom dos av allt.

Vi lyckades ta oss fram till arenan eller vad det var, läktaren som var byggd för oss var inte klar, så det stod ett 15-tal poliser och vaktade den läktaren, wohoo vilket underbart jobb. Träffade massa bra människor där nere. Bl.a Snucke så klart, som gick loss på en bajjamajja så jag fick lägga band på honom innan någon mer auktoritär människa gjorde det, tror han kunde fått tillbringa kvällen i cellen om det var så. Mer människor mer snack lite titt på det som hände på planen, jag orkar verkligen inte skriva om matchen, det skulle bara göra mig upprörd.

Klacken var rätt stor, det kommer bilder senare. Allt folk omkring, 70 ultras nere på en vardag, det är starkt. SB, UB och HU och säkert fler, ja KGB förståss. Stockholm Södra och så den där 77. Sen var det såklart många "bönder"-bajare från runt om södra sverige. Speakern sa något om publikrekord tyckte jag, sen hälsades alla välkkomna till nästa match... så nu måste vi alla gemensamt ta oss dit till nästa. Jag såg bara delar av matchen där jag stod, men jag såg tillräckligt, så jävla ineffektivt, och att bara ha EN målskytt är ju sjukt.

Det är så jävla svårt, jag älskar verkligen människorna runt det hela, alltså vi supportrar den lojala uppbackning som finns är helt unik. Jag ser så mycket punk i det hela med att man håller ihop... En för alla... Men det vi har bland oss mer och mindre aktiva är genuint, tack som fan! Men det laget gör och så tränarna som bör säga upp sig nu! Jag sitter faktiskt och kollar i den rosa sporttidningen nu. Där jag ser att folk hoppar av (Törnsten) och/eller får sparken (Janne Mian) Och enligt Expressen har vi fått en ny ordförande?

Jag ska faktiskt göra så att jag lägger in några citat från AB (mina kommentarer i svart/bold)

"Tränaren Jesper Blomqvist var trots förlusten inte allt för nedstämd efteråt.
– Resultatet var negativt, däremot är vi nöjda med prestationen. Det är väldigt små marginaler och vi spelar helt okej emellanåt, säger han till TV4 Sport, och fortsätter:
– Vi är nöjda med killarnas prestationer. Vi har några riktigt fina lägen innan de gör sitt 2–1-mål."
Hur fan kan den där lissmande jävlen vara nöjd? Förlust på förlust. Försvinn från VÅRAN klubb.

Filip Bergman skyllde på planen, hur länge ska det behöva ske, jag menar inte att planerna ska vara topp, men dom är elitspelare och ska fan kunna behärska konstgräs-leråker-toppgräs-grus

"
– Det gäller att hänga med, så klart, men samtidigt... alla slår ju alla. Det är ingen katastrof att förlora heller."
Det här är inget citat från en pappa i en knattematch. Det här säger vår styrande tränare Borken. Det är ingen katastrof att förlora... HUR FAN... Försvinn från VÅRAN klubb.


Han avslutar sin sågning med en liknelse:
– Om man inte har kontinuitet och tydliga roller, till exempel med en sportsligt ansvarig i styrelsen så blir man en fisk utan huvud som bara irrar omkring. Man brukar ju säga så: att en fisk ruttnar från huvudet.

-Janne Mian
Det ligger något i det. Jag tror på kontinuitet som fan.

"Svenska fotbollförbundet underkände läktaren eftersom den delvis bestod av lösa delar som eventuellt kunde användas av fansen."
Undrar om det var äcklet Lagrell som var där och kollade. Det är väl klart att lösa delar skulle användas, jag har en hel del i min lägenhet som behöver fixas.

OCH FÖR FAN!!! SLUTA GRÅTA I MEDIA...TA SKITEN INTERNT

Det var nog allt den här gången, det hände givetvis mycket mer, men inget som bör skrivas här...haha.

 

Nu tänker jag sova nån timme innan hyrbilen ska lämnas igen. Stilnocten lär ju behöva gå ur också. Bilder kommer senare. Tänkte även göra en video. Om någon vill att jag ska göra den till någon speciell 77-låt så är det bara att säga till så ska jag fundera. God natt (05:36)


Kommentarer
Postat av: Kenny SB

Skön sammanfattning av resan! Grymt jobbat att du tog ansvaret för att ett tredje fordon rullade!

Gillar dina utfall mot Borken. Haha garvar gott :D

FRAMÅT!

LÄNGE LEVE BUSS 1!!

//SB98


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback